KIN 021* Vörös Galaktikus Sárkány* 02.23

399_500_csupload_60219173Ismétlés a Tudás anyja – a Galaktikus Sárkány pedig az Ősanyja!
Ma visszatér hozzánk az előző Hullámvarázs témája, az Új kezdetek, a Bizalom és az Öngondoskodás. Ma felmérhetjük vajon sikerült elsajátítanunk ezeket, vagy továbbra is bele vagyunk ragadva a régi helyzetek nyújtotta látszat-biztonságokba? Vajon képesek vagyunk kiállni Önmagunkért, saját igényeinkért, vagy még mindig nem találtuk meg az egyensúlyt, adok és kapok között? A mai nap vezető jegye a Vörös Kígyó, mely mindezt feltölti erővel, szenvedéllyel, hogy átpenderítsen bennünket ezen kihíváson.

A Sárkány minősége ma nem csupán emlékeztet az ősbizalom érzésére, de segít előhívni az előző hullámban elsajátított technikákat is. A bennünk ébredező mágusi mivoltunk megköveteli a rendszerbe vetett hitet, a felelősségvállalást és a tiszta jó szándékot. A Sárkány a maga gondoskodásával csakis úgy teljesedhet ki szolgálataiban, ha mindeközben szinten tudja tartani belső erejét. Harmóniát kell teremtsen a kint és bent, valamint az adok-kapok területein. Engedjük el a jövőnkkel kapcsolatos kétségeinket, félelmeinket. Tudatosítsuk, hogy mindennek helye van az életünkben; a jónak éppúgy, mint a kevésbé jónak. Szükségünk van tapasztalásra fejlődésünkhez és ehhez sajnos elengedhetetlenek a bukkanók Életünkben. Attól még soha, senki nem lett erősebb, hogy nem érték kudarcok, nehézségek. Tévedés lenne azt hinni, hogy azok a sikeres emberek, akik soha nem buktak még el. Attól válunk mind erősebbé, hogy tapasztalunk és tanulunk hibáinkból. Ez nem jelenti azt, hogy az Univerzum nem nyúl a „hónunk alá” egyszer-egyszer. Ahogy megérzi a szándékot Lelkünkben, és mi megteszünk minden tőlünk telhetőt, belép életünkbe a Mindenség támogatása. Gondoljuk csak végig, biztosan voltunk már úgy, hogy valamire nagy szükségünk volt, és bár minden tőlünk telhetőt megtettünk kissé elérhetetlen volt a cél. És éppen akkor, amikor már feladtuk volna, vagyis helyesebben fogalmazva FEL-adtuk, akkor érkezett meg valami váratlan forrásból a segítség. ”Ember, küzdj, és bízva bízzál” /Madách/

A Sárkány ma visszaadja a Bizalmat életünkbe, emlékeztetve, hogy EGYek vagyunk mind. Töltsük fel ma életerővel magunkat, hogy megszülethessen az életünkben egy új tapasztalás, amely összefüggésben áll Belső Varázslónkkal. Törődjünk magunkkal, helyezzük előtérbe saját szükségleteinket, mert így tudjuk feltölteni magunkat fénnyel, szeretettel és erővel, amelyet majd a későbbiekben másoknak is oda tudunk adni.

Mantra:
Harmonizálok, hogy tápláljak,
Formálva a létet
Lepecsételem a születés bevitelét
A teljesség galaktikus tónusával
Engem az életerő ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Biztosítsd az egységet, egyesülést és harmóniát minden szinten minden szint között.

Mudra: 
A kezek bölcsőszerűen, kényelmes helyzetben nyugszanak egymáson a has magasságában.

Megerősítés: 
Feltétel nélkül megbízom az isteni gondviselés forrásában.

Meditáció: 
Misztérium őseredeti üstje, spirálisan kavargó örvény, rázd fel bennem – élénkítsd fel bennem – eredendő bizalmamat szeretetedben.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.