KIN 022* Fehér Szoláris Szél* 02.24* Galaktikus Aktiváló Portálnap

022.ik-9A Fehér Szoláris Szél napjára ébredtünk, és mint olyan előfordulhat kapkodás, csapongó gondolatok, cselekedetek. Ma érezhetjük úgy magunkat, mint amikor az ébresztő óra nem szólal meg.. Lassítsunk le tudatosan!
A Maja rendszerben a Szél képviseli az igazság hangját, azt a Szellemi inspirációt, mely, a tiszta lélekkel átitatott, őszinte kommunikáción keresztül vezet utunkon. A mai nap vezető jegye a Fehér Tükör, így ma azt is észre kell hogy vegyük, ha a „mi igazságunk” csak illúzió csupán…

A Magyar nyelv csodálatos. Észrevettük, hogy amikor az életben valamit indokolnunk kell, vagy épp új információ birtokába jutunk, gyakran fogalmazunk így: megsúgták, úgy hallom, fülest kaptam, azt beszélik, és a többi. Mindig valami féle iránymutatás, vagy megfogadjuk és hallgatunk rá, vagy elvetjük, mint ötletet, de az is előfordulhat, hogy érdektelen információként (pletyka) továbbítjuk. Akárhogy is, az alapja a kommunikáció. A mai rohanó világunkban sajnos kezdi értékét veszíteni az őszinte szó, mellyel teremteni tudtunk/tudunk, mely egykor „fizetőeszköz” is volt, hisz az adott szó kötelezett. A fontos szavak helyét emojik, betűkombinációk és szlengek váltják át. Annak ellenére, hogy a technológia fejlődésével együtt a telekommunikáció is sokkal előrehaladottabb állapotban van, teljesen háttérbe szorult a Valódi, őszinte kommunikáció. Megfeledkezünk a helyes kommunikációról, pedig ez minden kapcsolat Alfája és Omegája! Felelőtlenebbül, átgondolatlanabbul fogalmazunk, ami az instant kommunikációnak (sms, chat,stb.) köszönhetően még gyorsabban szüli a konfliktust. Kapcsolatok, barátságok mennek tönkre a hirtelen, helytelen, vagy épp a hiányos kommunikáció miatt. Gyakran azt hisszük, hogy tudjuk, a másik mit gondol, hogyan érez, pedig ez csupán a mi „Igazságunk” (a mi tapasztalatunkon alapuló érzet), nem az övé! Éppen ezért ma nyitottnak kell lennünk minden beérkező információra.

Kezdjük a mai napot egy rövid meditációval, kapcsolódjunk fel szellemi vezetőnkhöz, belső mágusunkhoz és kérjük segítségét a felismerésekhez. Csakis ebben a lecsendesedett állapotban juthat el hozzánk az az Isteni sugallat, melyet a Fehér Szoláris Szél tartogat számunkra.
Ma lehetőséget kapunk arra, hogy tiszta szívvel és őszintén tudjuk kikommunikálni önnön igényeinket és tisztázhassuk az esetleges nézeteltéréseinket. A mai a feltárulkozás és megértés napja lehet. Tegyük mindezt ítélkezés és önostorozás nélkül. Legyünk nyitottak és áramoljunk együtt a Varázsló hullámvarázs energiáival.

Mantra:
Pulzálok, hogy kommunikáljak,
Megvalósítva a lélegzetet
Lepecsételem a szellem bevitelét
A szándék szoláris tónusával
Engem a végtelenség ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok… Lépj be.

  1. Tónus:
    Cselekedj szenvedélyesen, lelkesen és sürgősen.

Mudra: 
Nyitott kezek a száj alatt, a Szellem Szelének leheletét fújod ki; azután kezeket egymás mellett fel, majd körben le, befejezésül összetéve, mint amikor imádkozol.

Meditáció: 
“Én vagyok a kozmikus szél megtermékenyítő ereje.”

Megerősítés:
“Én vagyok a Szellem egyesült jelenléte.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.