KIN 011* Kék Spektrális Majom * 02.13

011-chuenA Spektrális tónus, a Felszabadulás tónusa. Minden hullámvarázs 11. napján a hullám témáival teljesen ellentétes témák, energiák érkeznek, melyek segítenek levállni, eltávolodni minden eddigi koncepcióról. Azáltal, hogy feloldjuk ezt a struktúrát, teret engedünk annak, hogy a következő ciklusban valami új, friss esemény, vagy lehetőség bontakozhasson ki, melyből tovább fejlődhetünk. A mai napon, a Kék Majom siet ebben a segítségünkre, hogy a humor és a gyermeki ártatlanság bájával kiforgasson eddigi rendszerünkből. Nem válogat az eszközökben, csak úgy „BUMM”..! Hirtelen, egyszercsak a semmiből, valami lesz! Tudom, tudom… Hidd el, ma meg fogod érteni. 😊
Bár módszerei olykor kegyetlennek tűnhetnek, mégsem lehet rá hosszú távon haragudni, mert ahogy elül az ijedelem, a kétség és megszokod a „látványt”, olyan új nézőpont tárul fel előtted, mely semmihez sem fogható.

Szóval igen, a Majom lehet nem a legkíméletesebb tanító, de minden kétséget kizáróan a leghatékonyabb. Emlékeztet arra, hogy tekintsünk ki a „dobozból” és tudatosítsuk magunkban, hogy az életet MEG-élni jöttünk a földre és nem LE-élni. Abból, ha csak végig robogunk életünkön rutinból, megszokásból, nem tapasztalunk meg semmit. Néha igenis meg kell állni, kilépni a mókuskerékből és tapasztalni, játszani, nevetni és igen: hibázni! Hisz csakis ezekből tudunk tanulni. Még egy tudós sem fedezett fel semmit úgy, hogy nem tért el a megszokottól.
A Kék Majom napok átélésének a legjobb taktikája az, ha a napunkat rugalmasan és humorral kezeljük. Engedjünk az események áradásának és semmiképpen ne tervezzünk ezen napokra semmi komolyat, merevet. Fogjuk kézen belső gyermeki énünket, biztosítsuk -a tegnap újra felfedezett- feltétel nélküli szeretetünkről és ugorjunk fejest a mai tapasztalásokba. Tanuljunk meg nevetni önmagunkon és hibáinkon, hogy tanulhassunk belőlük! Engedjük el az önostorozást, az öniróniát, ne a duzzogó kamaszkor használjuk fel, hanem az ártatlan nyíltszívű kisgyermek kort, amikor még tudtuk és láttuk a valódi eseményeket, és nem a belénk nevelt szisztémák szerint reagáltunk dolgokra. Amikor még ismertük az Ősbizalom érzését és tetteinket nem járta még át a félelem és az aggódás, így bátran száguldottunk a szüleink – és mai énünk – legnagyobb rémületére lefelé a lejtőn, vagy más veszélyforrások felé. Ne feledjük, hogy a nevetés a létező legjobb orvosság! Nem az határoz meg bennünket, hogy mi történik, hanem az, hogy Mi hogyan reagálunk rá! Ha tehetjük, ha találkozzunk barátainkkal, kapcsolódjunk, játszunk, nevessünk! Élvezzük az életet!

Mantra:
Feloldok a játék érdekében
Szabaddá téve a káprázatot
Lepecsételem a mágia feldolgozását
A felszabadítás spektrális tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Engedd el, add át és tiszteld, emberséggel és elfogadással.

Mudra:
Mosolyogj ártatlanul szívedre tett kezekkel; hüvelykujjaidat tedd a füleidhez, kalimpálj és integess ujjaiddal.

Meditáció:
Én vagyok a nevetésben kikristályosodó napfény.

Megerősítés:
Ártatlan, nyitott szívű, áttetsző, isteni gyermek vagyok.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.