KIN 010* Fehér Planetáris Kutya* 02.12

010-ocMa a Fehér Planetáris Kutya puha és szeretettel teli energiái vesznek körül bennünket, hogy rávezessenek az Önmegbecsülés és önmagunk szeretetének fontosságára. A Planetáris tónussal beérik mindaz, amit a Mágneses tónusban célként jelöltünk ki. Minden Tzolkin első hullámvarázsa, a Vörös Sárkányé, mely az Új kezdetek, a Hit és a Bizalom kiépítésével foglalkozik. Megtanít az adás-kapás egyensúly törvényszerűségére, valamint a „Megérdemlem” igazságra; arra, hogy ismerjük fel és kommunikáljuk ki bátran saját szükségleteinket, vágyainkat. Mi más is lehetne eme hullámvarázs 10. napjának minősége, mint a Fehér Kutya.

A Kutya korlátok és elvárások nélkül szeret. Adj neki gondoskodást és szeretetet és egy életre hűséges társad lesz. A mai nap emlékeztet bennünket arra, hogy a szeretet saját szívünkben kezdődik, önszeretettel és önelfogadással és ezután természetes módon árad kifelé, megosztva mindezt a környezetével. Merjük megnyitni ma szívünket, bocsássunk meg önmagunknak és másoknak a milyenségünkért. Lássuk meg az EGYséget, az egy SZÍVET, ahogy együtt rezeg a bolygónk Kristályszív-magjával. „Ahol a Te szíved találkozik az Én szívemmel, ott csak Egy szív létezik!

A mai nap kevésbé lesz aktív, mint inkább érzelmes. Felszínre kerülhetnek olyan múltbéli események, melyek meghatározták életünket ilyen, vagy olyan módon. Ezek legtöbbször mélyen rejlő blokkokat alkottak, melyek elhitették velünk, hogy nem vagyunk elég jók, okosak, tehetségesek, méltóak, stb…
A feladatunk az, hogy mindezen történésekkel megbékéljünk, feldolgozzuk, és elengedjük. A mai nap vezető jegye a Fehér Tükör, mely segítségével ma egy másik nézőpontból tekinthetünk ezen emlékképekre, így kimaradva az érzelmi drámákból. Így könnyebben rátalálhatunk egy másik útra, melyen immáron felülírhatjuk az önmagunkról kialakult képet. A mai nap áttörést hoz életünkbe: új kezdeteket, új felfogást, új szövetségeseket és barátokat.
A Sárkány hullámvarázsban megjelenő Kutya minőségei megkívánják a gyógyulást és az elengedést. Nincs hibáztatás, ne okoljunk senkit, és nincsenek áldozatok sem. Most van itt az idő, hogy tisztázzuk ügyeinket és kapcsolatainkat, és előkészítsük az utat az új, felszabadító észlelések előtt.

Mantra:
Tökéletesítek, hogy szeressek
Előállítva a hűséget
Lepecsételem a szív feldolgozását
A megnyilvánulás planetáris tónusával
Engem a végtelenség ereje vezet utamon

  1. tónus:
    Teljesítsd be és manifesztáld tökéletesen, igazsággal és hálával.

Mudra:
Bal kéz a szíven; jobb kar derékszögben tenyérrel előre, ujjak összezárva.

Meditáció:
Én vagyok a hűséges nyíl, mely a sors hajnalába repül.

Megerősítés:
“Nyitott vagyok új kezdetekre. Védelmezőket és útmutatókat kapok.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.