KIN 007* Kék Rezonáns Kéz* 02.09

007-manikElérkeztünk a Vörös Sárkány Hullámvarázs feléhez. Tzolkinunk első hullámvarázsa, Ősanyai minőségeket hozott. Megtanít újra bízni önmagunkban és elfogadni a mindenség támogatói energiáit. Ugyanakkor figyelmeztet bennünket arra is, ha kiszipolyoznánk önnön erőforrásainkat. Három napja vette kezdetét a 8. Maja Holdhónapunk, mely a Felhangos Kígyó minőségével fog dolgozni 1 hónapon át. Nem is kellett volna meglepődnöm, hogy az elmúlt 3 napban alig tudtam kikelni az ágyból.

A nyolcadik hónapunk totemállata a Sólyom, mely magasban szárnyal, átlátva mindent, így gyorsan reagálhat bárminemű akadályra. Ebben a 28 napban, minden akadályt legyőzhetünk, ha felülemelkedünk és „madártávlatból” nézünk az adott problémára. Ez a felelősségvállalások és nagy döntések hónapja lesz, de minden szükséges támogatást megkapunk döntéseinkhez. Ha eddig bizonytalanok voltunk egy problémával, helyzettel kapcsolatosan, akkor meglátjuk a megoldásokat! Itt az ideje a cselekvésnek!
A mai napunk a Rezonáns Kéz minőségével hozza el számunkra a gyógyulást. Segít összekapcsolódnunk a Forrással, hogy innen erőt merítve végig vihessük a Sárkány Hullámvarázs témáját. A Kéz, kreatív energiáival ma segítséget nyújt abban, hogy minden eddig megkezdett feladatunkat véghez is vigyük. Az elmúlt napok intenzitásának, és a tervezgetésnek köszönhetően sok mindenbe belevágtunk, akár gondolatban, akár fizikailag is. A Kéz ma figyelmeztet, ha túlságosan is elapróztuk figyelmünket. Álljunk meg egy picit, csendesedjünk el és készítsünk fontossági sorrendet.  Azáltal, hogy energiáinkat nem forgácsoljuk szét, sokkal könnyebé válik az összpontosítás és ezáltal a cselekvés is. Használjuk a Sárkány nyújtotta biztonságot és bizalmat, ha elakadunk. Higgyünk Önmagunk képességeiben, abban, hogy képesek vagyunk a változásra, a Változtatásra! Tudatunkat fókuszáljuk az itt és mostra, hogy energiáinkat összpontosítva minél előbb lezárhassuk ezt a fejezetet, hogy egy Új vehesse kezdetét. Nem elég vágyni egy másfajta életre. Ez csakis akkor tud megjelenni körülöttünk is, ha mi magunk felnővünk ehhez a világhoz, és meggyógyítjuk azon részeinket, melyek a fájdalom, bűntudat vagy sérülések miatt nem képesek változni és fejlődni. Engedjük szabadjára fantáziánkat és merjük átadni magunkat a változásnak, a megszokott dolgok, rutinok elengedésének.

A mai nap vezető jegye, a Kék Vihar, mely nagyban elősegítheti a mai kreatív energiákat. Egyszerűen ajánljuk fel neki mindazon feleslegesen cipelt terheinket, melyek ebben a témában nem mozdítanak előre. Találjunk rá belső erőközpontunkra és adjuk át magunkat a mai energiáknak. Elősegíthetjük ezt bármilyen kreatív projekttel, legyen az tavaszi montázs készítése vagy, akár lehet ez csupán egy kreatív lakás átrendezés, díszítés, vagy lomtalanítás is. A lényeg, hogy megmozduljanak az energiák környezetünkben.

Mantra:
Levezetek a tudás érdekében
Ösztönözve a beteljesülést
Lepecsételem a beteljesülés tárházát
Az összhang rezonáns tónusával
Engem az öngerjesztés ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Hangolódj össze a Forrással; inspiráld önmagad, másokat és kreatív projekteket.

Mudra:
Kezek a fej mindkét oldalán fülmagasságban előremutatnak, mindkét alkar függőleges, a hüvelykujjak a mutatóujjakkal együtt O-t formálnak.

Meditáció:
„Más dimenziók finoman lefátyolozott küszöbe vagyok.”

Megerősítés:
„Beteljesítem. Véghezviszem. Megnyílok. Eggyé válok a fénnyel.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.