KIN 004* Sárga Önálló Mag* 02.06

004-kanMindaz az ajándék, amit a tegnapi nap hozott, ma egy olyan lehetőséget formál, mely tovább lendít bennünket célunk felé. A mai nap a tervezésé, az alapok megteremtéséé. Az Önálló tónus ma segít összegeznünk a célkitűzéseinkhez szükséges régi és új tulajdonságainkat, képességeinket, valamint az elmúlt napok tanításait, hogy ezeket felhasználva a meglévő készletünkből olyan cselekvési tervet kovácsolhassunk, mely egyéni és ránk szabott.

A Sárga Mag az önálló tónussal, ma ébresztőt fúj, hogy nem elég csupán tudatában lennünk képességeinknek és a lehetőségeinknek, de tennünk is kell értük! Engedjük el a kételyt és a bizonytalanságot és kezdjünk el hinni! Használjuk a mai nap vezető erejét, mely a Sárga Nap, hogy megtaláljuk magunkban azt az erőt és önbizalmat, ami kimozdíthat tétlenségünkből. Vegyük hát ma számba ezeket a Magokat és vizsgáljuk felül céljainkat, hogy ezek birtokában, hogyan is módosul az „útvonalunk”. Használjuk a Sárkány ősanyai minőségét, és tápláljuk, gondozzuk ezeket a magocskákat. Higgyünk képességeinkben, engedjük, hogy azzá válhassanak, amivé rendeltettek, és általuk mi azzá fejlődjünk, amivé születésünk előtt akartunk. Tudatosítsuk, hogy amint felvállaljuk értük a felelősséget, megkapjuk a Mindenség támogatását is tervünk kiteljesítéséhez.

Használjuk a Sárkány energiáit és forduljunk magunk felé szeretettel, gondoskodással, hogy a bennünk rejlő képességeket kivirágoztathassuk. Ma ragadjuk meg az elénk táruló lehetőségeket és tudatosítsuk, hogy most érkezett el az idő – a tökéletes idő – arra, hogy kivirágoztassuk őket.

Mantra:
Meghatározok, hogy célozzak
Megszabva az öntudatot
Lepecsételem a kivirágzás bevitelét
A forma önálló tónusával
Engem az univerzális tűz ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Készíts cselekvési tervet; határozd meg a korlátokat, teremtsd meg a siker lenyomatát.

Mudra:
A tenyereket egymásra téve virágkelyhet formálsz a napfonatnál, a hasi idegközpontnál, mintha egy magot tartanál benne, majd kinyitott tenyérrel felajánlod a magot az életednek.

Meditáció:
„Én vagyok a bodhi-mandala, a megmutatkozó maglehetőség.”

Megerősítés:
„Én vagyok a termékeny táptalaj és a lehetőség öncsírázó magja.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.