KIN 245* Vörös Spektrális Kígyó* 01.18

245-chicchan-11Ezen az esős, szürke és lassú reggelen, a Spektrális Kígyó napjára ébredtünk, mely ma, az érzékek birodalmában kísér bennünket. Felébreszti bennünk az intuíció és a testtudatosság képességeit, hogy ezáltal is közelebb kerülhessünk Szellemi önvalónkhoz.

A Kígyó segítségével és dinamikus energiáival válunk ma le a Sas hullámvarázs témájáról, hogy azt a víziót melyért eddig dolgoztunk, feltölthessük szenvedéllyel és lelkesedéssel. Úgy is jellemezhetnénk ezt a mai napot, hogy mint a természetben a kígyó is levedli kinőtt bőrét, úgy ma nekünk is le kell vetkőznünk mindazt, ami már nem szolgálja megújult énünket. Minden, ami eddig meghatározott, befolyásolt vagy megkötött minket, az most leválhat rólunk, hogy valami friss és új léphessen a helyébe. A mai nap feladata, hogy úgy éljük meg ezt az elengedést, hogy közben észleljük és élvezzük is az átalakulás pillanatát. A Változás, még ha néha fájdalmas is, mindig jót hoz, hiszen kimozdít az állóvízből, a stabilitás illúziójából. Használjuk ki a Kígyó lelkesedését arra, hogy előmozdítsuk eme változásokat, még akár csak fizikai szinten is. Méregtelenítsünk, szaunázzunk, vegyünk egy finom forró fürdőt, vagy csak mozgassuk át, masszíroztassuk meg fáradt testünket. Érezzük ahogy feltöltődünk életerővel és energiával. Használjuk ki a mai nap nyújtotta spontaneitást, hogy újdonságot teremtsünk, ezáltal megszabadítva magunkat a rutin és megszokás szürkeségéből. Építsük be ezt az energiát Vízióink és cselekedetünk elengedésének folyamatába is, miközben mély tisztelettel és hálával fordulunk az elmúlt időszak felé.
Bármibe is kezdjünk ma bele, vessük bele magunkat teljes odaadással és szenvedéllyel. Meglátjuk, hogy az eredmény, nem várt sikereket hoz majd!

Mantra: 
Feloldok, hogy megtisztítsak
Szabaddá téve az áramlást
Lepecsételem az egyetemes víz feldolgozását
A felszabadítás spektrális tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Engedd el, add át és tiszteld, emberséggel és elfogadással.

Mudra:
a tenyerek a hasnál összeérnek, majd a karok kígyószerű mozgással egymásba fonódnak a csakrákon keresztül a fej tetejéig, itt a tenyerek újból összetapadnak.

Meditáció:
”Én vagyok a szent tűz kovaköve és gyújtósa.”

Megerősítés:
„Örömmel kapcsolódok rá a testemben rejtező bölcsességre és tapasztalom meg életerejét.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.