KIN 236* Sárga Lunáris Harcos* 01.09

4930ca3d18241e236f7a5b9bdbc0f6b8A Lunáris Harcos, a mai napon a kérdések erejével, felvázolja előttünk álló nehézségeket, a leküzdendő akadályokat, hogy felkészülve rájuk, könnyebben túljuthassunk rajtuk. A Lunáris tónusú napok vezér szavai általában a kifogások, mely mögé negatív állapotunkban elbújhatunk, mintegy mentsvárként. Azonban, ha ezt a napot jobban megdolgozzuk, mindezt átfordíthatjuk egy proaktív, megoldás orientált nappá, mely közelebb visz a tegnap megálmodott céljainkhoz.

A Sárga Harcos ma arra kér, hogy vállaljunk felelősséget képességeinkért, álmainkért. Fogalmazzuk meg pontosan a bennünket foglalkoztató kérdéseinket. A legtöbbször egy helyesen megfogalmazott kérdés, már magában rejti a választ is. Fontos, hogy ezeket a válaszokat ne külső környezetünktől várjuk, hanem forduljunk befelé, önmagunkba értük. Adjuk ma meg magunknak a teret és az időt ahhoz, hogy elcsendesedjünk, és figyeljünk a Belső hangunkra, az Ösztöneinkre. Ne bonyolítsuk túl a mai napot. Maradjunk reálisak. Használjuk ma a Harcos intelligenciáját és a Sas látnoki képességeit és higgyünk magunkban, céljainkban. Lássuk meg, hogy amit akadálynak hiszünk az valójában nem is létezik, csak képzeletünk játéka. Lebegjen előttünk a cél, amiért küzdeni érdemes, ez erőt ad ahhoz, hogy elengedjük azokat a dolgokat, melyek hátráltatnak, kétkedésre késztetnek bennünket.

Mantra:
Polarizálok, hogy kérdezzek
Stabilizálva a bátorságot
Lepecsételem az intelligencia kimenetét
A kihívás lunáris tónusával
Engem az elegancia ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Vedd észre a korlátokat, hogy átöleld őket, és túljuss rajtuk.

Mudra:
Karok a fej fölött „V”-t formálva a galaktikus kommunikáció befogadására; ezután ujjhegyeidet összeérintve helyezd harmadik szemedre, majd karjaidat engedd le, tenyérrel kifelé „V”-t formálva oldaladnál.

Megerősítés:
„Felveszem személyi erőm botját.”

Meditáció:
„Transzcendens ragyogása vagyok éjszaka virágzó lótuszodnak, arannyal fénylő botod tetején.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.