KIN 235* Kék Mágneses Sas* 01.08

s235403632231178415_p9_i2_w400A hatodik hónapunk utolsó előtti napján egy új Hullámvarázs, egy új 13 napos ciklus veszi kezdetét, mely a Szolgálat és a Látomások segítségével hoz új reményeket életünkbe. Az előző két Hullámban (Hold és Szél) letisztítottuk és elrendeztük érzelmeinket és gondolatainkat, most elérkezett az ideje, hogy Új felismeréseket tegyünk, melyek feltöltenek új reménnyel, új vízióval és persze új kihívásokkal. Mert már tudjuk, a fejlődésnek sosincs vége. Minden fejlődési körnél jön egy újabb szint, egy újabb réteg melyet lehámozhatunk, amelyre megérettünk, felfejlődtünk. Ha mégsem az csupán azt jelenti, hogy kapunk még egy esélyt az ismétlésre, hogy ezúttal, tanulva a hibáinkból végre máshogy cselekedjünk és tovább léphessünk.

A következő 13 napban a feladatunk, hogy megtanuljunk újra hinni önmagunkban és képességeinkben. Kövessük álmainkat és az újonnan (Szél Hullámvarázsban) felfedezett belső hangunkat. A Sas hullámvarázs kiemel bennünket a mindennapokból, így bepillantást nyerhetünk az előttünk körvonalazódó útra. A Mágneses tónus mindig egy kis ízelítőt ad abból mivel kell dolgoznunk a következő 13 napban, úgyhogy figyeljünk és jegyzeteljünk. Engedjük ma szabadon szárnyalni lelkünket, hogy kitisztulhasson a kép. Merjünk álmodozni, vágyakozni és legfőképp, használjuk kreativitásunkat. Tegyük fel a kérdést magunknak: Milyen életet álmodunk meg magunknak? Mire vágyunk úgy isten igazából? Higgyünk önmagunkban és álmainkban, tűzzünk ki olyan célt magunk elé, mely nem csak a mi javunkat szolgálja, de környezetünket is, hisz ami a nagyobb mintát szolgálja, az bennünket is csak előre lendíthet. Fontos, hogy miközben környezetünket segítjük, ne veszítsük el önnön Életünk perspektíváját, céljait sem! Forduljunk Önmagunk felé is olyan odaadással, mint a külvilág felé. Ügyeljünk arra, hogy az adás és kapás egyensúlyban legyen, hogy önmagunk szükségletét is szem előtt tartsuk, ne csak a mások szolgálatát.

Mantra:
Egyesítek, hogy teremtsek
Vonzva az elmét
Lepecsételem a látomás kimenetét
A cél mágneses tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

Mudra:
A kezek kelyhet formálnak szívtájékon, azután felemelkednek szemmagasságba, majd oldalirányba, mintha sasként felszállni készülnél.

Megerősítés:
„Reményekkel és látomásokkal telve táncolok és énekelek itt és most az egy szívhez.”

Meditáció:
„Érezd az erőt, ahogy hatalmas szárnyaimmal közelebb húzlak. Kövess az egy szívhez a kristályos középpontba.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.