KIN 217* Vörös Szoláris Föld* 12.21

Light in darknessA Téli Napfordulóval elérkeztünk a befelé fordulás időszakához, ugyanis ezen a napon a legrövidebb a nappal. Azonban belső munkával megszületik a Fény lelkünkben. Ez a csendes, sötét, kuckózós nap tökéletes alkalmat biztosít arra, hogy visszatekintsünk az évre és akár elkezdjünk picit tervezgetni. A Hold Hullámvarázsa miatt eleve érzékenyebb időket élünk, melyen a mai nap sem fog sokat lendíteni, sőt. A mélyen elrejtett vagy elfojtott érzések könnyebben törhetnek felszínre, az örömet és a bánatot is intenzívebben élhetjük meg. Érdemes ezen a napon kicsit lazítani, és a napot egy rövid meditációval kezdeni. Picit ki kell kapcsolni modern Világunk „Tökéletes Karácsonyi” pörgéséből! Minden a legnagyobb Rendben lesz! Engedd el a streszt!

Az Érzelmi túláradásunknak ma a Vörös Szoláris Föld szab gátat. Jelenlétével picit leföldeli, lenyugtatja túlzsizsegő lelkünket. Ahogy már hozzászokhattunk a Föld napokkor, ma is váratlan és véletlenszerű események történnek, melyeknek elsőre nem tulajdonítunk jelentőséget, de később fontos momentumokká válhatnak. Nagyon fontos, hogy adjunk időt ezeknek a történéseknek és ne olvassunk bele más jeleket. Legyünk ma nyitottak, befogadók és engedjük, hogy ezek a véletlennek tűnő események kibontakozhassanak előttünk. A Hold Hullámvarázsban megjelenő Föld minőségétől a olyan útmutatókat kaphatunk, melyek nagyban megkönnyítik érzelmeink megértését, a gyökér-okok beazonosítását és feldolgozását. Ezzel megkönnyítjük az elengedés folyamatát és így kerülhetünk közelebb célunkhoz: az érzelmi megtisztuláshoz. Ma tudatosan földelődjünk le! Tegyük ezt akár úgy, hogy a négy elemmel (föld, víz, tűz, levegő) lépünk kapcsolatba, vagy akár meditáció útján. Kapcsolódjunk rá Gaia, a Földanya középpontjára, érezzük, ahogy feltölt energiáinak lüktetése. Fontos a koncentráció, az összpontosítás, mert így, ezek az energiák együtt tudnak működni velünk.

A lényeg, hogy tiszteljük és támogassuk Földanyánkat! https://youtu.be/XAi3VTSdTxU

Mantra:
Lüktetek a fejlődés érdekében
Megvalósítva az egyidejűséget
Lepecsételem a navigáció mátrixát
A szándék szoláris tónusával
Engem a tér ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Cselekedj szenvedélyesen, lelkesen és sürgősen.

Mudra:
Mindkét kéz ujjai a hüvelykujjal háromszöget alkotnak, az alsóbb csakráktól indulva a koronacsakráig mozognak, majd vissza a szívcsakrához (ismételd háromszor).

Meditáció: 
„Szent unis mundi ajándéka, kentaurszem, ouroboros szent csomója, ötödikek köre, egészülj ki bennem.”

Megerősítés: 
„Összhangban vagyok középpontommal, a Föld-erők összhangban vannak a kozmikus erővel.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.