KIN 216* Sárga Galaktikus Harcos* 12.20

216-cib-8Ma visszatér közénk az előző Hullámvarázsunk témája. A Sárga Harcos arra kér, hogy vezettetésért forduljunk befelé, hallgatva a belső hangunkra. Az előző hullámvarázsban már elsajátított módon hangoljuk össze szívünk és elménk rezgését és innen merítsünk ihletet a tovább lépéshez. Bízzunk a felső vezettetésben és önmagunkban.

A Galaktikus tónusú Harcos egy nagyon pedáns és intelligens minőséget képvisel. Minden lehetőséget górcső alá vesz, hogy a lehető legoptimálisabban határozza meg következő lépését. Mára ez hát a mi feladatunk is. Hozzuk összhangba szívünk és elménk útját, hogy eljuthasson hozzánk belső harcosunk vezettetése. Bízzunk önmagunkban és képességeinkben. Használjuk az előző hullám során kiépített belső várunkat, hogy ebben a biztonságos környezetben feltöltekezhessünk erővel és kitartással, hogy szembe nézhessünk a múlt árnyaival melyek fogva tartanak. Itt tegyük fel a minket foglalkoztató kérdéseket és engedjük, hogy a belső hangunk megsúgja számunkra a választ. Használhatjuk a Harcos bátorságát és erejét, hogy a legrejtettebb belső blokkjainkat is elkezdhessük feloldani. Miközben pedig ezt a belső munkát végezzük, felszabadítjuk eddig elnyomott energiáinkat, és képessé válunk önmagunk erejének felvállalására. Engedjük, hogy a felmerülő félelmeket elmossa a Hold ereje. Ne felejtsük el, nem az a bátor, akinek nincsenek félelmei, hanem az, aki ennek ellenére is cselekszik! Bízzunk hát a Harcos vezetésében. Tisztázzuk helyzetünket a környezetünkkel és tegyük meg a szükséges lépéseket! Vegyük kezünkbe Sorsunk irányítását!

A mai nap vezető ereje a Sárga Nap, mely a türelem és az elfogadás minőségével segít ki bennünket szorult helyzetünkből. Arra kér, hogy vállaljuk saját belső Fényünket és elfogadva a múlt történéseit egyszerűen emelkedjünk felül sérüléseinken

Mantra:
Harmonizálok, hogy kérdezzek
Formálva a bátorságot
Lepecsételem az intelligencia kimenetét
Az osztatlanság galaktikus tónusával
Engem az univerzális tűz ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Biztosítsd az egységet, egyesülést és harmóniát minden szinten minden szint között.

Mudra: 
Karok a fej fölött „V”-t formálva a galaktikus kommunikáció befogadására; ezután ujjhegyeidet összeérintve helyezd harmadik szemedre, majd karjaidat engedd le, tenyérrel kifelé „V”-t formálva oldaladnál.

Meditáció: 
„Transzcendens ragyogása vagyok éjszaka virágzó lótuszodnak, arannyal fénylő botod tetején.”

Megerősítés: 
„Felveszem személyi erőm botját.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.