KIN 215* Kék Rezonáns Sas* 12.19

215-men-7Kék Rezonáns Sas: A reménnyel való töltekezés napja. Adjunk magunknak ma időt és teret arra, hogy megpihenjünk, hogy átgondoljuk az eddigi eseményeket, és ha szükséges tervezzünk újra. Az elmúlt 6 napban érzelmeink voltak (és még lesznek is) porondon. Ma elérkezett az idő, hogy az eddig cipelt terheinken könnyítsünk. Szabadítsuk fel magunkat az Önbíráló és lekicsinylő gondolatainktól!

A Sas ma segíti eltávolodni egy kicsit a Hullámvarázs témájától, eseményeitől, hogy ezzel is segítse tisztánlátásunkat, tovább inspirálva érzelmi megtisztulásunkat. Ezt a „távolságot” most használjuk fel arra, hogy felismerjük és elengedjük mindazt az érzelmi kötődést, belénk nevelt félelmet/mintát, mely beragasztott bennünket egy adott érzelmi mókuskerékbe, mely elhitette (eddig) velünk, hogy nem vagyunk elég jók/hatékonyak/okosak/szépek és a többi, és a többi… Elég vagy! Jó, hogy itt vagy! Ismerjük fel és el, hogy mindeddig ezek hozzánk tartoztak, formáltak de elérkezett az idő, hogy leváljunk róluk. Köszönjük meg nekik a tanítást, gondoljunk rájuk hálás szívvel és engedjük őket útjukra. Adjuk át helyüket pozitív megerősítéseknek, melyeket akár mantrázhatjuk is:

„Szeretem magamat és biztonságban vagyok.”
„Szeretem az Életet és az Élet szeret engem.”
„Hálásan elfogadom mindazt a jót, ami jelenleg az életemben van.”

A mai nap vezető ereje a Kék Kéz, mely tovább támogatja ezt az elengedést és kreatív energiáival segít hogy mindazt, amit az elmúlt napokban elkezdtünk, azt ma véghez is vigyük!  Emlékezzünk kitűzött céljainkra és lépésről lépésre kezdjünk neki a megvalósításának. Még mindig nincs késő! Ahogy teret engedünk neki, a Mindenség kipótolja erőfeszítésünket. De ehhez az kell, hogy tisztán lássunk és valóban elengedjünk! Bízzunk előérzeteinkben és engedjük, hogy ez irányítsa cselekedeteinket. Higgyünk álmainkban és Önmagunkban! Ha céljaink szolgálják a nagyobb Mintát, ma megkapunk minden lehetséges segítséget ahhoz, hogy mindezt be is teljesítsük!

Mantra:
Levezetek, hogy teremtsek
Inspirálva az elmét
Lepecsételem a látomás kimenetét
Az összhang rezonáns tónusával
Engem a beteljesülés ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Hangolódj össze a Forrással; inspiráld önmagad, másokat és kreatív projekteket.

Mudra:
A kezek kelyhet formálnak szívtájékon, azután felemelkednek szemmagasságba, majd oldalirányba, mintha sasként felszállni készülnél.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
Érezd az erőt, ahogy hatalmas szárnyaimmal közelebb húzlak. Kövess az egy szívhez a kristályos középpontba.

Megerősítés:
Reményekkel és látomásokkal telve táncolok és énekelek itt és most az egy szívhez.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.