KIN 200* Sárga Felhangos Nap* 12.04

200-ahau-5A Felhangos tónus ma új szintre viszi a Hullám témáit. Segít felfedeznünk belső erőközpontunkat, így könnyebben összpontosíthatunk az előttünk álló feladatra. Tegnapi nap letisztította előttünk az utat, magával ragadott minden felesleges terhet, felesleges kifogást. Úgy is mondhatjuk, fellebbent a fátyol előttünk, felfedve az utat.

A mai nap az erőgyűjtésé: „Gyűjtsd össze belső és külső erőforrásokat, hogy megerősítsd magadat és másokat.” A Felhangos tónusú napok olyan energiával rendelkeznek, mint a „hátrahúzhatós” kisautóban megfeszülő rugó, vagy a gyalogkakukk pörgő lába, mely kilövéskor még egyhelyben teker. Az a buzgó energia jellemzi ezt a mai napot mely épp kilövésre vár. Mindehhez ma a Sárga Nap minősége társul, mely mindig a türelemre és az elfogadásra tanít. Így előfordulhat, hogy a mai napon épp ezt teszik próbára. Megelőzhetjük, ha kissé megengedőbbé válunk, elsősorban önmagunkkal szemben. Forduljunk magunk és tulajdonságaink felé szeretettel és elfogadással. Legyünk türelmesek és fogadjuk el Magunkat és másokat is olyannak, amilyenek. Engedjük meg, hogy minden úgy legyen jól, ahogy van! „Szeretlek és Elfogadlak Téged olyannak amilyen Vagy!” Az ítélkezés ugyanis elhomályosítja látásunkat és így nem láthatjuk a nagyobb képet, a célt! Lássuk meg, milyen erőforrásokkal rendelkezünk, milyen régi vagy új eszközre bukkantunk az elmúlt napokban, melyeknek most jó hasznát vehetjük.

„Vagyok, aki vagyok” Ez a Sárga nap mottója, vagyis ez a minőség önmagunk teljes és feltételek nélküli szeretetére és elfogadására tanít. Éppen ezért nem meglepő, ha a mai napon kissé túl kemények, kritikusak vagyunk önmagunkkal. Vizsgáljuk meg, melyek azok a területek életünkben, ahol elutasítjuk önmagunkat, tetteinket, esetleg érzelmeinket vagy gondolatainkat. Önmagunk bírálata és lekicsinylése belső feszültséghez vezet, mely kivetülve a világ kritizálását és bírálását hozza el. Legyünk türelmesek és fogadjuk el Magunkat minden negatív tulajdonságunkkal együtt. Ne feledjük, a példaképek szerepe az életünkben az, hogy motiváljon, kijelöljük „hová szeretnék eljutni”!

Mantra:
Megerősítek, hogy megvilágítsak
Irányítva az életet
Lepecsételem az egyetemes tűz mátrixát
A kisugárzás felhangos tónusával
Engem az elegancia ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Gyűjts össze belső és külső erőforrásokat, hogy megerősítsd magadat és másokat.

Mudra:
Tenyereidet fordítsd magad felé szemmagasságban, egymástól vállszélességben, amíg karod el nem kezd bizseregni; azután forgasd kifelé a tenyered, kitárt karokkal sugározva szét a nap-tudatot.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés: 
„A fény gyermeke vagyok, azon isteni gyermek hatalmával és áttetszőségével felruházva, mellyel azonosítom létezésem.”

Meditáció: 
„Ugyanaz az arany madár lakozik az emberi szívben, mint a Napban.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.