KIN 199* Kék Önálló Vihar* 12.03

663cfe907d1f47cf00fb30be7426199fElérkeztünk a Sárga Harcos Hullámvarázs 4. napjához, melyen megalapozhatjuk célkitűzéseinket. Miután tegnap, a Tükör visszajelzései megmutatták gyenge pontjainkat, most a Vihar napja kitűnő alkalmat biztosít arra, hogy ezeket átalakíthassuk. A Viharral mindig érkezik egy tisztító eső, mely után minden újjászületik. Alakuljunk hát mi is azzá, akik valójában vagyunk. Merjünk egyediek lenni, és vágjunk bele bátran új dolgokba.

Mint minden Vihar nap, ez is érzékenyebbé tesz bennünket, ám egyúttal fogékonyabbá is a változásra. Engedjük át magunkat a mai energiáknak és segítsük elő a változást azzal, hogy megengedjük, hogy távozzon mindaz az életünkből, gondolatainkból, ami immáron már nem szolgál bennünket, céljainkat. Köszönjük meg nekik, hogy eddig elkísértek utunkon, még akkor is, ha esetleg eddig „nevelő szándékkal” voltak velünk és ittlétük nem volt épp kellemes, hisz nélkülük (sem) tarthatnánk ott, ahol most vagyunk. Minden okkal történik életünkben! Életünk fő feladata, hogy az önismeret segítségével, felismerjük és ki is aknázzuk a bennünk rejtőző képességeinket, és hogy felfedezzünk belső hangunkat! A Belső hangunk felerősödésével egyre szorosabbra fűzhetjük a kapcsolatunk a Mindenség energiáival, mely mindig rendelkezésünkre áll, hogy töltekezzünk, vagy épp utat mutasson nekünk.

A Harcos Hullámvarázsan megjelenő Vihar minősége, segíts letisztítani kavargó elménket! Ne engedjük, hogy ezek a hirtelen indulatok, érzések magukkal ragadjanak! Míg a Vihar dolgozik, álljunk be a közepébe és élvezzük az itt jelen lévő, kellemes csendet és nyugalmat. Figyeljünk belső hangunkra, mire inspirál a bennünket körülvevő energia; mikor van itt az ideje az elengedésnek és mikor a bőség betakarításának. A mai nap kulcs szavai az Alázat és a Megújulás. Menjen, minek mennie kell, hogy helyét új energiák vehessék át.

Mantra: 
Meghatározok, hogy katalizáljak
Megszabva az energiát,
Lepecsételem az öngerjesztés mátrixát
A forma önálló tónusával
Engem a vízió ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Készíts cselekvési tervet; határozd meg a korlátokat, teremtsd meg a siker lenyomatát.

Mudra: 
Tedd össze kezedet a szívednél, mintha imádkoznál, ujjaidat kapcsold egymásba; majd erőteljes mozdulattal emeld karjaidat a fejed fölé, robbanásszerűen szétnyitva kezeidet, miközben egyfajta megtisztulást jelző hangot hallatsz.

Megerősítés: 
Megtisztítom és átalakítom magam. Lángra lobbantom fénytestem, meggyógyítva minden elszakadást.

Meditáció: 
Lépj az örvénylő fátylak véges tánca mögött felsejlő eksztázis hullámába. Felsőbb Éned darabjai összegyűlnek, hazafelé tartanak. Leplezetlenül emelkedj fel. Vár a messzeség.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.