KIN 177* Vörös Galaktikus Föld* 11.11

177-caban-8Ma visszatérnek a Föld Hullámvarázs tanításai, hogy felmérjék mi minden maradt meg belőlük az elmúlt napokban. Amennyiben jól vizsgázunk, nagyot lendít terveinken, melyeket a Fehér Kutya Hullámvarázsban tűzünk ki magunk elé. A mai nap feladata tehát a Jelen lét, a földeltség és ítéletmentesség.

Ahogy a Föld napjain hozzászokhattunk már, ma olyan különös véletlenek kerülnek terítékre, melyek fontos útmutatókkal szolgálnak. Fontos, hogy ne hozzunk elhamarkodott döntéseket és hagyjunk kibontakozni minden váratlan helyzetet, találkozást, vagy akár kóbor gondolatot. Türelem ma jóbarát! Figyelmünket tereljük vissza a jelen pillanatára, hogy felismerhessük az események mögött rejlő tanulságokat, útmutatókat. A Kutya hullámvarázsban megjelenő Vörös Föld napja emlékeztet bennünket arra, hogy hajlamosak vagyunk elveszni az időben (múlt-jövő), ahelyett, hogy a jelenben élnénk és tapasztalnánk! Feledjük önmagunkat, igényeinket, sokszor akár alá is rendeljük magunkat másoknak, eszméknek, túlmagyarázzuk a szimbólumok, jelek, látomások jelentését… Igen a mai napon picit „elszállhat” velünk a világ, ha nem figyelünk oda. Érdemes energiáinkat inkább leföldelnünk, akár meditációban, akár ásványokkal, megállni picit és megfigyelő álláspontba helyezkedni.

Nincsenek véletlenek, minden okkal történik és akkor és ott jelenik meg életünkben, amikor a legkevésbé számítunk rá. Figyeljük meg éréseinket és vegyük észre, ha elkezdjük túlmagyarázni a „bizonyítványunkat”. Ilyenkor álljunk meg és vizsgáljuk meg, mely területen van még elakadás, tagadás életünkben. Mindannyian egy bizonyos céllal jöttünk-e földre, de ezt többnyire hamar kinevelik belőlünk. Felnőtt korban azonban újra felhangzik a hívó szó, melyet követni kezdünk. Gyakran észre sem vesszük, hogy némelyik csupán hamis „echo” egy visszhang az, amit hallunk. A mai nap is erre figyelmeztet!
Forduljunk ma olyan szeretettel és odaadással önmagunk felé, mint a számunkra legkedvesebb lények -legyen az ember, vagy házikedvenc- felé. Adjuk ma meg magunknak mindazt, amit szeretnénk visszakapni. „Szeretlek és elfogadlak olyannak amilyen vagy! Biztonságban vagyok. Biztonságos itt lennem! Az Élet végtelen körforgásában minden teljes, egész és tökéletes Rendben van!”

Mantra:
Harmonizálok, hogy fejlődjek
Formálva az egyidejűséget
Lepecsételem a navigáció mátrixát
A teljesség galaktikus tónusával
Engem a születés ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Biztosítsd az egységet, egyesülést és harmóniát minden szinten minden szint között.

Mudra: 
Mindkét kéz ujjai a hüvelykujjal háromszöget alkotnak, az alsóbb csakráktól indulva a koronacsakráig mozognak, majd vissza a szívcsakrához (ismételd háromszor).

Meditáció: 
Szent unis mundi ajándéka, kentaurszem, ouroboros szent csomója, ötödikek köre, egészülj ki bennem.

Megerősítés: 
Összhangban vagyok középpontommal, a Föld-erők összhangban vannak a kozmikus erővel.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.