KIN 176* Sárga Rezonáns Harcos* 11.10* Galaktikus Aktiváló Portálnap

535009_350260241763883_440429524_nElérkeztünk a Fehér Kutya Hullámvarázs feléhez. Eljött hát az idő, az első számvetéshez, hogyan haladunk, mit tanultunk eddigi utunk során, hogyan lehetne a korábbi hibáinkból előnyt kovácsolni, stb. Mindehhez ma tökéletes lehetőséget nyújt a Sárga Harcos napja, mely az Intelligencia erejével járul hozzá, hogy önértékelésünk a helyére billenjen. A Rezonáns Harcos tehát ma elhozza az elfogadás és elengedés minőségét.

A Harcos minősége a belső hangunkra és a felelősségvállalásra hívja fel figyelmünket, arra kérve, hogy célkitűzéseinket hangoljuk össze egy magasabb cél érdekével. A Kutya hullámvarázsban megjelenő Harcos, feltölt bennünket a „falkavezér” összes erényével: bátorság, határozottság, intelligencia, céltudatosság. Megtanít elcsendesedni, hogy ebben a csendben, meghallhassuk saját belső hangunkat, mely utat mutat. A kérdés csupán az, hogy mennyire merünk bízni megérzéseinkben, ebben a halk hangocskában, mely a belső hangunk? Fel merjük-e vállalni érzéseinket, múltunkat, gondolatainkat környezetünk, de legfőképpen Önmagunk előtt? A Rezonáns tónus ma segítségünkre siet, ha el szeretnénk engedni olyan hiedelmeket, melyek mindezt nem engedélyezik. Melyek arra kérnek, hogy önmagunkat megtagadva, szorítsuk háttérbe Énünket, igényeinket, a társadalom, az illem, vagy mások elvárásai érdekében!

A mai napon vonuljunk kissé vissza a belső várunkba, esetleg meditáljunk, a lényeg, hogy töltődjünk fel szeretettel és energiával. Találjuk meg a belső középpontunkat, ahonnan senki és semmi nem tud majd kibillenteni. Ha nincs is sok időnk, amit magunkra szentelhetnénk, akkor csak vegyünk egy pár mély lélegzetet a hasunkba, és ezt hosszan fújjuk ki. Hagyjuk elcsendesedni elménket, engedjük, hogy az energiák átjárjanak, feltöltsenek bennünket.
A Kutya hullámvarázsban megjelenő Harcos ma arra tanít, hogy legyen Bátorságunk harcolni Önmagunkért!

Mantra:
Levezetek, hogy kérdezzek
Ösztönözve a bátorságot
Lepecsételem az intelligencia kimenetét
Az összhang rezonáns tónusával.

7. Tónus:
Hangolódj össze a Forrással; inspiráld önmagad, másokat és kreatív projekteket.

Mudra:
Karok a fej fölött „V”-t formálva a galaktikus kommunikáció befogadására; ezután ujjhegyeidet összeérintve helyezd harmadik szemedre, majd karjaidat engedd le, tenyérrel kifelé „V”-t formálva oldaladnál.

Megerősítés:
Felveszem személyi erőm botját.

Meditáció:
Transzcendens ragyogása vagyok éjszaka virágzó lótuszodnak, arannyal fénylő botod tetején.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.