KIN 170* Fehér Mágneses Kutya* 11.04

LoveYourself730317Időről időre, mindenkire ráfér egy Fehér Kutya Hullámvarázs. A következő 13 napban a feltétel nélküli szeretet, hűség és odaadás valamint a múlt feldolgozása lesz a terítéken, elhozva számunkra az érzelmi töltődést. Mindehhez a Kutya gondoskodik segítőkről, akik egyszercsak (a hullám során) belépnek életünkbe és végig járják velünk a kijelölt utat, mintegy vált válnak vetve, támogatnak. Addig is válasz magadnak egy képzeletbeli kutya társat, aki lelki társként, erősítésként, vagy csak puhaságával lelki támaszként szolgál utadon.

A most induló hullámvarázs emlékeztet bennünket arra, hogy minden botladozásunk és „hibáink” ellenére, (de legfőképpen ezek miatt) megérdemeljük azt, hogy szeressük Magunkat! Bocsássuk meg magunknak múltunkat, tévedéseinket és lássuk be, hogy ezek vezettek el minket oda, ahol most vagyunk. Tudatosítsuk magunkban, hogy önmagunk szeretete csakis akkor érhető el, ha hűek maradunk önmagunkhoz. Önnön valónkat, igaz Esszenciánkat, ne adjuk fel hamis célokért, vagy csupán a kapcsolódási vágy miatt. Fogadjuk el az elmúlt időszak tapasztalásait, tanításait és építsük be életünkbe. Forduljunk szeretettel „hibáink” felé és szeretettel bocsássuk meg magunknak tévedéseinket, hiszen ezek által váltunk azzá, akik ma vagyunk.

Az elmúlt időszak tanításai alapján, ma fogalmazzuk meg, merre szeretnénk haladni utunkon, mi a konkrét célunk. Ha a célt pontosan megfogalmaztuk, akkor a következő 13 napban, a Kutya gondoskodik segítőkről, akikkel együtt haladhatunk ezen az úton. Ezek az emberek bármikor, váratlanul megjelenhetnek életünkben, ám ne erőltessük a kapcsolódásokat. Mindennek elérkezik a maga ideje. Törekedjünk az összhangra, hogy Fényünket mi tápláljuk, és ragyogása ne függjön senkitől.

Mantra: 
Egyesítek a szeretet érdekében
Vonzva a hűséget
Lepecsételem a szív feldolgozását
A cél mágneses tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

Mudra: 
Bal kéz a szíven; jobb kar derékszögben tenyérrel előre, ujjak összezárva.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.comoldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a hűséges nyíl, mely a sors hajnalába repül.

Megerősítés: 
Nyitott vagyok új kezdetekre. Védelmezőket és útmutatókat kapok.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.