KIN 171* Kék Lunáris Majom* 11.05

inner-child-xA Kék Majom a Maja rendszer udvari bolondja: okos, akaratos, trükkös, csalafinta, ugyanakkor szórakoztató. Nyers humorával, olykor csak szimpla akadályoztatással rávezet bennünket egy másfajta látásmódra. A Hullámvarázs második napja, -mint már tudjuk- a kitűzött célunk ellenpólusának felfedezését hozza. Ennek köszönhetően, ma olyan események részesei lehetünk, melyek felfedik korlátjainkat, rávilágítanak az esetleges ön-szabotáló viselkedési mintáinkra. Ezen átlendülni, csakis a belső gyermeki énünk felfedezésével és gyógyításával tudunk.

A Kutya hullámvarázsban megjelenő Kék Majom napján a legjobban akkor cselekszünk, ha együtt áramolunk az eseményekkel. Legyünk nyitottak és spontánok. Ne ragaszkodjunk a szokásos napi rutinunkhoz, sőt, előzzük meg, menjünk elébe. Vezesse ma cselekedeteinket a játékosság és a vidámság! Ébresszük fel belső gyermeki énünket és élvezzük az életet! Adjuk meg neki a Fehér Kutya hozta feltételek nélküli szeretet és odaadást. Mondjuk ki nyíltan igazságunkat, de ügyeljünk arra, hogy ne legyünk érzéketlenek, vagy szarkasztikusak!
Ma ne bíráljunk, ne ítélkezzünk, vegyünk ma könnyedén és játékosan az akadályokat. Ez nem azt jelenti, hogy könnyű lesz, csupán annyit, hogy könnyebb feloldani, ha nem vesszük túl komolyan magunkat. Legyünk könnyedek és nyitottak. Engedjük, hogy kibontakozzanak előttünk a konfliktusok, nehézségek, de ne adjuk át magunkat nekik érzelmileg. Tudatosítsuk jelenlétüket, vizsgáljuk meg őket a Majom szemszögéből. Fegyverünk legyen a Majom adta humor és a Kutya biztosította tiszta szív. Amennyiben nem pánikba esünk a nehéz helyzetekkor, hanem engedjük, hogy megmutatkozhasson a másik útvonal is előttünk, könnyedebben fogadjuk majd a változást is.

A mai nap energiáit támogathatjuk, ha nap végén azzal foglalkozunk, ami boldogsággal tölt el. Kapcsolódjunk barátainkkal, nézzünk meg egy könnyfakasztó vígjátékot, végezzünk ún. „Nevetés meditációt” (Osho). A lényeg, hogy nap végére könnyebbüljünk meg, szabaduljunk fel a feszültségeink alól, hogy holnap tiszta fejjel léphessünk a megoldások felé.

Mantra:
Polarizálok, hogy játsszak,
Stabilizálva a káprázatot
Lepecsételem a mágia feldolgozását
A kihívás lunáris tónusával
Engem a bőség ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Vedd észre a korlátokat, hogy átöleld őket, és túljuss rajtuk.

Mudra:
Mosolyogj ártatlanul szívedre tett kezekkel; hüvelykujjaidat tedd a füleidhez, kalimpálj és integess ujjaiddal.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
Én vagyok a nevetésben kikristályosodó napfény.

Megerősítés:
Ártatlan, nyitott szívű, áttetsző, isteni gyermek vagyok.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.