KIN 168* Sárga Kristályos Csillag* 11.02* Galaktikus Aktiváló Portálnap

168-lamat-12A Kristályos tónus jelmondata: „Világosság gyúl abban, aki más szemmel nézi a világot.” A hullám 12. napja a felismeréseké. Amikor összeáll a kép és mindaz, amit az elmúlt napokban megtapasztalhattunk értelmez nyer. Mindezt az összetett egyensúlyt tovább támogatja a mai nap jegye a Sárga Csillag, mely kibogozza a bonyolult helyzeteket.

A Vörös Föld Hullámvarázsban megjelenő Csillag minősége emlékeztet bennünket Csillagmag természetünkre és arra, hogy jelen pillanatban mindannak összessége vagyunk, amik voltunk, amik vagyunk, és amivé válhatunk. Személyes utunk egyedülálló. Figyeljünk, és tanuljunk minden tanítótól, de tudjuk, hogy rajtunk múlik bölcsességük integrálása saját igazságunkba. A bölcs útmutató arra bátorít, hogy nyitottak legyünk minden tanításra, és saját szívünk útját kövessük. Egyszerűen legyünk önmagunk, mert csakis ez nyitja meg előttünk kiaknázatlan lehetőségeink varázslatát.

A mai nap energiáit elősegíthetjük, ha nem csak elménket, de környezetünket is rendezzük. Picit legyünk „takarosabbak”, öltözködjünk picit színesebben. Adakozzunk ma a művészetnek, alkossunk valamit, vagy csak menjünk el egy kiállításra. Fedezzük fel a Harmóniát életünkben, kapcsolatainkban. Hangoljuk össze ellentétes érzéseinket, gondolatainkat az elmúlt napokról és tanuljunk meg. Legyünk nyitottak ezen új tanítások befogadására, hogy segítségünkre legyen utunk során.

Mantra: 
Szentelek, hogy megszépítsek
Egyetemessé téve a művészetet
Lepecsételem az elegancia tárházát
Az együttműködés kristályos tónusával
Engem az univerzális tűz ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál vagyok. Lépj be…

  1. Tónus:
    Fedezd fel, oszd meg és fejezd ki a tudást, a bölcsességet nyitottan és szeretettel.

Mudra:
Ugyanaz a pozíció, mint a Kéz-nél – a kezek O-t formálnak fülmagasságban, alkarok függőleges helyzetben; azután a karokat fel és kifelé mozdítani, elengedve az O-t az ujjak szétnyitásával.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a robbanás, zengő szikrák kozmikus kitörése az Isten szőnyegén.

Megerősítés:
Én vagyok a teljes jelenlét most. Én vagyok a csillagok harmóniája.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.