KIN 161* Vörös Felhangos Sárkány* 10.26

161-imix-5A Vörös Felhangos Sárkány napjával, ma kissé felgyorsulnak az események, szerepet kap az gondoskodás, a cselekvési vágy és az összpontosítás.

A Felhangos tónusú Sárkány felhívja a figyelmet belső erőközpontunkra, előhozza a biztonság és bizalom kérdéskörét. A Sárkány mindig új kezdeteket hoz, egyfajta újjászületést. Mint Ősanya gondoskodó, szeretetteljes, odaadó minőséget képvisel. Gyengéd, mégis erőteljes energiái ma arra ösztönöznek, hogy merjünk megnyílni és elfogadni. Nagyon fontos feladat a bizalom kiépítése a nagyobb mintában, hogy beléphessen a Mindenség támogatása, tanítása. Teremtsünk egyensúlyt életünkben, fordítsunk most kicsit több időt önnön igényeinkre. Másokat csak akkor tudunk támogatni, ha mi magunk is RENDben vagyunk, Egységben önmagunkkal. Fogalmazzuk meg, hogy mi az, amire vágyunk, és tudassuk is ezt környezetünkkel, hogy viszonozhassák gondoskodásunkat. Bízzunk abban, hogy a Mindenség megad számunkra mindent, amire valójában szükségünk van. Minden, ami kell, a megfelelő helyen és időben érkezik majd el hozzánk.

A Föld hullámvarázsban megjelenő Sárkány segít megerősödnünk, hogy az „Itt és Most” stabil középpontjából indulhassunk útnak. Nyíljunk meg a segítségre, de ne elvárjuk! Összpontosítsunk erőforrásainkra és feladatainkra, hogy célirányosan haladhassunk utunkon, hisz tudjuk, ha minden tőlünk telhetőt megteszünk és kitartóan haladunk utunkon, azzal „behívjuk” a segítséget és minden automatikusan a helyére kerül. Bizalom, hit és kitartás a mai nap mottója.

Mantra:
Megerősítek, hogy tápláljak
Irányítva a létet
Lepecsételem a születés bevitelét
A kisugárzás felhangos tónusával
Engem az univerzális víz ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Gyűjts össze belső és külső erőforrásokat, hogy megerősítsd magadat és másokat.

Mudra:
A kezek bölcsőszerűen, kényelmes helyzetben nyugszanak egymáson a has magasságában.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés:
„Feltétel nélkül megbízom az isteni gondviselés forrásában.”

Meditáció:
„Misztérium őseredeti üstje, spirálisan kavargó örvény, rád fel bennem – élénkítsd fel bennem – eredendő bizalmamat szeretetedben.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.