KIN 160* Sárga Önálló Nap* 10.25

160-ahau-4A Vihar után ma újra felragyog a Nap, mint reménysugár, rávilágítva az önelfogadás és a tudatos felelősség vállalás fontosságára. Az Önálló tónussal ma megérkezik hozzánk a mértékletesség, a rend és a stabilitás, hogy célkitűzéseinknek megfelelő alapot biztosítson.

A Föld hullámvarázsban megjelenő Nap, – ahogyan a természetben is – létfontosságú, hiszen a Nap nélkül nem lehetne élet e Földön. Feltételek nélkül süt le minden élőlényre, nem mérlegelve azok hibáit, árnyrészeit, belső félelmeit. Fejlődésünkhöz, éppen erre a feltétel nélküliségre, ítélkezés mentességre van szükségünk, hiszen önostorozással még soha senki nem mutatott fejlődést. A Nap tehát az elfogadásra tanít, hogy tudatosan, immáron ismerve erősségünket is fogadjuk el gyengeségeinket is. Azáltal, hogy ismerjük képességeinket és határainkat, meghatározhatjuk egyéni, személyre szabott csapásvonalunkat, melyen haladnunk érdemes. Így már képesek leszünk pontos és részletes cselekvési tervet készíteni. Elérkezett az ideje, hogy megerősítsük Önmagunkba vetett hitünket, hogy egy újabb szintre lépjünk, de ezt csakis a Rendbe vetett feltétel nélküli bizalommal és önmagunk felé forduló szeretettel tehetjük meg. A mai nap vezető ereje a Sárga Harcos, így ha elakadunk segít, ha összehangoljuk elménk és szívünk szavát. Ez kivezet bennünket a nehéz helyzetekből.  A Nap az élet kezdete, minden dolog forrása. Mindaz, amit most magunk körül látunk az alapja valami újnak, ami ha jól használjuk nemcsak bennünket, de a Mindenséget is szolgálhatja! Vállaljuk képességeinkért a felelősséget és büszkén mutassuk meg hová fejlődtünk az elmúlt időszakban.

Mantra:
Meghatározok, hogy megvilágítsak
Megszabva az életet
Lepecsételem az egyetemes tűz mátrixát
A forma önálló tónusával
Engem az intelligencia ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Készíts cselekvési tervet; határozd meg a korlátokat, teremtsd meg a siker lenyomatát.

Mudra:
Tenyereidet fordítsd magad felé szemmagasságban, egymástól vállszélességben, amíg karod el nem kezd bizseregni; azután forgasd kifelé a tenyered, kitárt karokkal sugározva szét a nap-tudatot.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni ahttp://www.youtube.comoldalon.

Megerősítés:
„A fény gyermeke vagyok, azon isteni gyermek hatalmával és áttetszőségével felruházva, mellyel azonosítom létezésem.”

Meditáció:
„Ugyanaz az arany madár lakozik az emberi szívben, mint a Napban.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.