KIN 157* Vörös Mágneses Föld* 10.22

157-caban-1Mától nyugalmasabb vizekre evezünk, elkezdődik egy sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb Sors Palota: Az Adakozás Sárga Déli Palotája – a beteljesítés. Tzolkinunk /fejlődésünk/ azon szakaszához értünk, ahol az előző ciklus tanulságait kell beépítenünk a gyakorlatba.

Az Adakozás Sárga Déli Palotája 4 Hullámvarázsa:

  • Vörös Föld – navigáció ereje: A Sárga Mag hullámvarázsban felfedezett/megfejlődött képességeket „magokat” termékeny táptalajba kell ültessük.
  • Fehér Kutya – szeretet ereje: Az adás a feltétel nélküli szeretet és gondoskodás periodusa.
  • Kék Éjszaka – bőség ereje: Adj álmaidnak egy esélyt, hogy valóra váljanak!
  • Sárga Harcos – Intelligencia ereje: Az életedben lévő keresésről szól. Tiszteld, becsüld, használd ki!

Új hullám, új kezdetek, stabilitás, együttműködés, jelenlét. Ezek a minőségek lesznek meghatározóak a következő 13 napban, melyet a Vörös Föld fémjelez. Ez most a fejlődés időszaka, mert az elmúlt időszakban tanultakat kell most a gyakorlatba ültetnünk. Stílszerűen: Mag hullámvarázs –Föld hullámvarázs.
Ahogy már hozzászokhattunk, minden hullámvarázs első napja meghatározza a hullámvarázs témáját. Amilyen feladatokat ma bevonzunk, azt fogjuk szépen kibontogatni a következő 13 napban. Ez az időszak segít visszatérnünk és teljességében megélnünk a Jelen pillanatát, szinkronicitásával pedig, utat mutat. A következő napokban olyan véletlenszerűnek tűnő események, találkozások részei lehetünk, melyek egyfajta visszaigazolással szolgálnak utunkról. Figyeljünk ezekre ítélkezés nélkül és még véletlenül se vonjunk le messzemenő következtetéseket! Ne hagyjuk, hogy a múlt eseményei, a deja vu érzése befolyásoljon, ugyanakkor azt se engedjünk, hogy jövő kecsegtető érzése elvonja figyelmünket mindarról, ami itt és most történik! Nem kell mindent érteni, tudni. Higgyünk Önmagunkban és az Univerzum rendező elvében. Mint azt már korábban is írtam, mindennek helye és ritmusa van a Tzolkinban. Minden okkal történik benne és ez összhangban van a mi egyéni születési ciklusunkkal (születési energiáinkkal)

A föld napjain segít, ha erőteljesen összpontosítsunk önmagunkra és meditálunk belső tüzünkről. Lépjünk a földi elemekkel és adományokkal kapcsolatba, hallgassuk bölcsességüket, szerezzük vissza a csendet és ápoljuk a békét. Fontos ezeken a napokon a helyes egyensúly beállítása, ha megtaláltuk, akkor azon a ponton cselekedjünk.

Mantra:
Egyesítek, hogy fejlődjek
Vonzva az egyidejűséget
Lepecsételem a navigáció mátrixát
A cél mágneses tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

Mudra:
Mindkét kéz ujjai a hüvelykujjal háromszöget alkotnak, az alsóbb csakráktól indulva a koronacsakráig mozognak, majd vissza a szívcsakrához (ismételd háromszor).
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
Szent unis mundi ajándéka, kentaurszem, ouroboros szent csomója, ötödikek köre, egészülj ki bennem.

Megerősítés:
Összhangban vagyok középpontommal, a Föld-erők összhangban vannak a kozmikus erővel.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.