KIN 156* Sárga Kozmikus Harcos* 10.21

156-cib-13A Sárga Mag Hullámvarázs utolsó napján, a Kozmikus Harcos minősége mutat utat. Az elmúlt napokban felfedezett lehetőségek, képességek immáron megérnek arra, hogy a következő hullámvarázsban – Vörös Föld – termékeny táptalajba kerüljön. A mai napon azonban le kell zárjuk az idáig vezető utat/ eseményeket, hogy energiáinkat felszabadítva, fókuszunkat immár az új tervek megfogalmazására fordíthassuk.

A Harcos intelligenciáját felhasználva ma fogalmazzuk meg magunknak a kérdést, hogy mihez szeretnénk fogni a kezünkben lévő lehetőségekkel? Ki az, akivé igazán válni szeretnénk? Hogyan tudnánk mindezt elérni? A Harcos energiái ma arra kérnek, hogy egyesítsük szívünk és elménk útját. Találjuk meg azt az arany középutat mely nem csupán minket, de a Mindenséget is szolgálja. Engedjük, hogy a belső harcosunk ma feltöltsön bennünket a Változáshoz szükséges bátorsággal. Halljuk meg mit súg a belő hangunk, és kövessük szavát. Előfordulhat, hogy ma elbizonytalanodunk, esetleg úgy érezhetjük, hogy nem elegendő a tudásunk, nem vagyunk képesek összehangolódni a Szellemi útmutatással. Ekkor tudatosítsuk magunkban, hogy a kétkedés és a félelem nem old meg semmit, csupán leköti, leblokkolja minden energiánkat ahelyett, hogy azokat a fejlődésünk szolgálatába állítanánk! Mindez csak blokkolja a bizalmat és ezáltal az útmutatást! Tűzzünk ki magunknak apró részcélokat, melyek által könnyedebben el tudjuk elérni a Nagyobb célt!

Fontos mindezt összegezzük, hogy a holnap induló Vörös Föld hullámban mindezt stabilizáljuk és a fizikai szintre hozzuk. Ha van egy kis időnk, reggel üljünk le csak pár percre Kelet felé és kérjük az előttünk járó vezetőink segítségét, kegyelmét. Hagyjuk, hogy feltöltsön bennünket Fénnyel és Szeretettel. Így bátrabban vághatunk neki a mai napnak, mert tudjuk, a segítség belőlünk érkezik, a belső középpontunkból.

Mantra: 
Kitartok, hogy kérdezzek
Túlhaladva a bátorságot
Lepecsételem az intelligencia kimenetét
A jelenlét kozmikus tónusával
Engem az univerzális tűz ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Ünnepelj; kapcsolódj össze a Forrással; ünnepeld a sikert és az életet!

Mudra: 
Mindkét kéz ujjai a hüvelykujjal háromszöget alkotnak, az alsóbb csakráktól indulva a koronacsakráig mozognak, majd vissza a szívcsakrához (ismételd háromszor).
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.)

Meditáció: 
Szent unis mundi ajándéka, kentaurszem, ouroboros szent csomója, ötödikek köre, egészülj ki bennem.

Megerősítés: 
Összhangban vagyok középpontommal, a Föld-erők összhangban vannak a kozmikus erővel.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.