KIN 149* Vörös Ritmikus Hold* 10.14* Galaktikus Aktiváló Portálnap

spooky-tree-against-big-moon (1)A Mag Hullámvarázs kivitelezési szakaszába léptünk, melyet a Vörös Hold tisztító erejével támogat. Az elmúlt napok intenzitása, fel-felszaggatott egy két régi sérelmet, emléket, melyek mostanra értek meg arra, hogy elengedjük őket. A Hold segítségével mindezt ma kimoshatjuk magunkból, felszabadulhatunk, hogy fókuszunkat a tervek aktív kivitelezésére tudjuk fordítani.

A Hold ma finoman, de határozottan emlékeztet bennünket céljainkra, korábbi célkitűzéseinkre, hogy összeállíthassunk a célirányos cselekvési tervünket. Alkalmazzuk erejét és érzékenységét arra, hogy meghúzzuk határainkat és elcsitítsuk érzelmi hullámainkat. Figyeljünk ma oda minden érzékszervi jelre, minden útmutatásra, ami erőteljes érzelmeket vált ki belőlünk, mert ezek a Hold jelzőtüzei, melyek kijelölik az utat nekünk. Ezek kiváltó okai a múltban gyökeredznek, lehet akár még a gyerekkorban belénk táplált hiedelmek, bírálatok, de legtöbbször, a Belső kritikusságunkat, a kritikus világtól tanultuk el. Engedjük, hogy a Hold elmossa Önkritikus énünket, hiszen ez az, ami legjobban gátol bennünket az előre haladásban! Ahogy a Hold a természetben befolyásolja a termést, ugyanúgy bennünk is megfigyelhető ez a folyamat. Hiába az új és előtörő lehetőségek, ha mindenhez még nem nőtünk fel, mert dacos kisgyermekként még ragaszkodunk a régi belénk nevelt kishitűségünkhöz, vagy az idejétmúlt érzelmeinkhez. Engedjük el!

Használjuk a Hold mai iránymutatását és engedjük el az önkorlátozó viselkedésünket. Bízzunk saját folyamatunkban, és haladjunk együtt vele. A Hold a Mag hullámvarázsban arra tanít, hogy becsüljük meg és ismerjük el belső értékeinket attól függetlenül, milyen régi és belénk táplált minták szerint éltünk EDDIG! Fedezzük fel a bennünk rejlő erőt!

Mantra:
Szervezek, hogy tisztítsak
Kiegyenlítve az áramlást
Lepecsételem az egyetemes víz feldolgozását
Az egyenlőség ritmikus tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok … Lépj be.

  1. Tónus:
    Szervezd az erőforrásokat és az életedet hatásosan és eredményesen.

Mudra:
Jobb kéz a homlokon O-t formál a harmadik szemnél; bal kar derékszögben, a tenyér és a kinyújtott ujjak előre néznek.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
“Emlékezés lótusza, serkentsd fel a szent magot.”

Megerősítés:
“Mint galaktikus jelzőfény és befogadó, közvetlen kapcsolatom van Istennel.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.