KIN 148* Sárga Felhangos Csillag* 10.13* Galaktikus Aktiváló Portálnap

148-lamat-5A Felhangos Csillag minősége ma egy kis megnyugvást hoz számunkra. A Felhangos tónusnak köszönhetően a beáramló GAP energiák összpontosításra a Sárga Csillag pedig az összhangra hívja fel figyelmünket. Ebben az intenzív időszakban már harmadik alkalommal dolgozunk (GAP, MAG, GAP) ezzel a minőséggel, így ez egyfajta finomhangolása már a Csillag minőségének.

A Csillag finom energiái rávilágítanak arra, hogy sokszor elménk trükköt űz velünk és nem kell mindennek komplikáltnak, lennie. A Csillag alap tulajdonságai (rend, harmónia, tiszta kilátások, nemes egyszerűség) emlékeztetnek bennünket csillagmag természetünkre, arra, hogy ha a teljes jelenlétben élünk és egyensúlyban tartjuk szívünk és elménk, a legbonyolultabb gordiuszi csomót is képesek vagyunk kibogozni. Segít, hogy átláthassunk a káoszon, emlékeztetve arra, hogy az ég rendezetlen csillagállásaiban is megtalálható a rend és a harmónia. A Mag Hullámvarázsban megjelenő Sárga Csillag minőségei ma segítenek rendet tennünk, feladataink között. Előfordulhat, hogy a mai napon minden kissé kuszává válik, ez hívja fel figyelmünket életünk azon területeire, ahol egyensúlyt kell teremtsünk. Ilyenkor ne essünk pánikba, mert az csak még nagyobb káoszt okoz. Az elmúlt napok megtaníthattak már bennünket arra, hogy ne akarjunk mindent egyszerre! Összpontosítsunk és térjünk vissza a jelenbe. Vegyünk 2-3 mély lélegzetet, álljunk fel és kezdjük elölről.

A Csillag energiáit segíthetjük, ha feltöltődünk a szépséget és elegancia minőségeiből. Ezt az állapotot elérhetjük, ha elmerülünk egy alkotásban, amit akár mi magunk készíthetünk/készítettünk, de lehet ez egy híres festő/szobrász műve is. Ha erre nincs lehetőségünk, a segíthet az is, ha ma a szokásosnál jobban odafigyelünk önmagunk és környezetünk rendezettségére, szépítésére. A lényeg, hogy alkossunk valamit, ami a Lelkünknek szép!

Mantra:
Megerősítek, hogy megszépítsek
Irányítva a művészetet
Lepecsételem az elegancia tárházát
A kisugárzás felhangos tónusával
Engem az intelligencia ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok … Lépj be.

  1. Tónus:
    Gyűjts össze belső és külső erőforrásokat, hogy megerősítsd magadat és másokat.

Mudra:
Ugyanaz a pozíció, mint a Kéz-nél – a kezek O-t formálnak fülmagasságban, alkarok függőleges helyzetben; azután a karokat fel és kifelé mozdítani, elengedve az O-t az ujjak szétnyitásával.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a robbanás, zengő szikrák kozmikus kitörése az Isten szőnyegén.

Megerősítés:
Én vagyok a teljes jelenlét most. Én vagyok a csillagok harmóniája.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.