KIN 137* Vörös Rezonáns Föld* 10.02* MAG nap

szelföldA Kék Majom hullámvarázs felénél járunk, hamarosan (4 nap) véget érnek a MAG napok is. Kissé megtépázva, megcibálva, elcsigázottan indul ez a nap. A Majom hullámvarázsban egyre másra érik egymást a „meglepetések”, tanítások és bár tudjuk, hogy csak segíteni akar, de már nagyon unjuk. Azt hiszem elmondható, hogy a „van máááásiiik!” trükk, csak Eötvös Gabi bácsi (bohóc) szájából volt vicces..  De hát, az élet megy tovább: „Múzik CAK-Cak!”

Szóval a mai napon kissé lehetőséget kapunk picit megpihenni, összegezni. A Tzolkin legintenzívebb időszakának neheze már elmúlt, innentől ugyan a Majom hullámvarázs miatt még várható meglepetés, de érezhetően enyhül majd a szorítás. Ragadjuk meg az alkalmat és a Vörös Föld áldásos kis nyugalom szigetét, és tekintsünk vissza az elmúlt időszakra. Próbáljunk objektívek maradni! A cél nem az, hogy újra belerángassuk magunkat az érzelmek örvényébe, hanem, hogy visszatekintve, összefüggéseiben lássuk az eseményeket! Ebben a mi nap vezető jegye, a Vörös Hold lesz segítségünkre. Összpontosítva a jelen pillanat eseményeire, maradjunk higgadtak. Vegyük végig mi minden változott, vagy épp kavarodott fel életünkben az elmúlt majd egy hónap során. Adjunk teret és időt az eseményeknek, hogy kibontakozhassanak szemünk előtt, felfedve üzenetüket. Használjuk ki a mai napot arra, hogy összekapcsolódjunk belső erőközpontunkkal, hogy innen feltöltekezve, erőre és stabilitásra tehessünk szert, mely kitart a hullámvarázsunk (de legalábbis a MAG napjaink) végére. Érdemes odafigyelni a mi nap történéseire is, mert később fontos iránymutatókká válhatnak majd, mégis óvakodjunk túl hamar levonni a következtetéseket.

HA ma tehetjük, kicsit meditáljunk, kapcsolódjunk össze a 4 elem (tűz, víz, föld, levegő) valamelyikével és földelődjünk, hogy egy kis stabilitást nyerjünk. Találjuk meg belső középpontunkat és gyökerezzünk le itt. Ez a nap egy óriási lehetőség arra, hogy az Itt és Most-ban tudatosan IGEN-t mondjunk az életünkre, annak minden kihívásával, nehézségével, örömével és kalandjával együtt. A jövő még távoli, a múlt már elmúlt, éljük meg hát teljességében jelenünket és töltekezzünk fel energiáiból.

Mantra:
Levezetek a fejlődés érdekében
Ösztönözve az egyidejűséget
Lepecsételem a navigáció mátrixát
Az összhang rezonáns tónusával
Engem az univerzális víz ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Hangolódj össze a Forrással; inspiráld önmagad, másokat és kreatív projekteket.

Mudra: 
Mindkét kéz ujjai a hüvelykujjal háromszöget alkotnak, az alsóbb csakráktól indulva a koronacsakráig mozognak, majd vissza a szívcsakrához (ismételd háromszor).
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Szent unis mundi ajándéka, kentaurszem, ouroboros szent csomója, ötödikek köre, egészülj ki bennem.

Megerősítés: 
Összhangban vagyok középpontommal, a Föld-erők összhangban vannak a kozmikus erővel.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.