KIN 133* Vörös Elektromos Égenjáró* 09.28* MAG nap

Helga Brunner * www.shamaya.at * Kin 133A Kék Majom játékos és nézőpontváltoztató Hullámvarázsának, mi más is lehetne a 3; változást hozó napja, mint a Vörös Égenjáró? Az Égenjáró, egy igazi felfedező, egy kalandor. Kíváncsisága midig újabb és újabb utakra viszi. Az Elektromos tónus, ma egy dinamikus lökéssel kipenderít bennünket a tegnapi kettősségéből. Az Égenjáró minőségével arra ösztönöz, hogy rendezzük egységbe céljainkat, a tegnap megtapasztalt kihívásokkal.

A Vörös Égenjáró, maga a csatorna, ég és föld között, amolyan „mennyek oszlopa”. Segítségével lehívhatjuk a Mindenség energiáit, mely ma a MAG napok erejével társul. Kész fényrobbanás! Igen aktív energiákat éltünk meg az elmúlt időszakban, teljesen érthető, ha elfáradtunk és legszívesebben visszavonulnánk. A Vörös Égenjáró egyik pólusa is épp erre inspirál, a másik, pedig csak menne, hajtaná az újat, hogy további tudást, tapasztalást gyűjthessen be. Ahogy látható, ebben a minőségben is megtalálható a tegnap dualitása. A cél az, hogy megtaláljuk azt a finom egyensúlyt, amiben mindkettőt megélhetjük, mégis haladunk fejlődésünk útján. Váljunk nyitottá a beérkező energiákra és a velük érkező ötletekre, gondolatokra. Vegyük számba a rendelkezésre álló lehetőségeinket és hozzuk ki belőlük a tőlünk telhető legjobbat.

Mantra:
Aktiválok, hogy felderítsek
Megkötve az éberséget
Lepecsételem a tér kimenetét
A szolgálat elektromos tónusával
Engem a navigáció ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Szolgálj; légy nyitott minden lehetőségre; légy a megoldás része.

Mudra: 
Karjaidat tartsd oldalt a törzsed mellett kissé felfelé emelve; emeld fel karjaidat fejed fölé, a tenyerek legyenek egymástól néhány centi távolságra, így formálod meg a pilléreket; ezután a fejtől a szívig mozgasd fel és le a karokat, mintha egy energiaoszlop képződne benned és belőled.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
„Zúgó harang vagyok. Ha egyszer megkongattak, nem hallgathatok. Ragyogja be a szeretet fénye, ami én magam vagyok, mindazoknak az életét, akiket megérintek, és tartson örökké a javak betakarítása.”

Megerősítés: 
„A láthatatlan templom pillére vagyok, mely a mennyországot hozza le a Földre.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.