KIN 132* Sárga Lunáris Ember* 09.27* MAG nap

Helga Brunner * www.shamaya.at * Kin 132A Sárga Lunáris Emer minőségére ébredtünk, mely arra hívja fel a figyelmünket, hogy az éremnek mindig két oldala van! Mindig! Mindennek megvan az ellentétpárja: fény-sötétség, nappal-éjszaka, jó-rossz, férfi-nő, és így tovább.. És mind értelmét veszti, ha nem ismerjük meg a másikat is.. Ahhoz, hogy értékelni tudjuk a jót, a fényt, át kell menjünk egy sötét időszakon is. A Lunáris Ember ma megtanít, hogyan fordíthatjuk ezt az új nézetet, vagy körülményt a javunkra.

A Sárga Ember a Szabad Akaratot képviseli és a lehetőségek tárházát nyitja ma meg előttünk! Rajtunk áll, hogy mihez kezdünk vele! Megtehtjük, hogy felnézve visszahúzódunk a sötét kis sarkunkba és nyalogatjuk sebeinket, de megtehetjük azt is, hogy Bízunk -és hiszünk önmagunkban és a Mindenség rendező elvében!- és kilépünk a fényre az ismeretlenbe! A mai nap arra szólít fel, hogy nézzünk szembe a kihívásban, a dualitásban rejlő tükörképpel.  Lássuk meg, mi az, ami még hiányzik belőlünk a teljességhez. A Sárga Ember ma a hiány-mintákon keresztül vezet bennünket tovább. A pohár félig tele, vagy félig üres dilemma.. Ma kivételesen nézzük meg, hogy ha a poharunk „üres” akkor vajon mi az, ami ezt kiváltotta? Ahhoz ugyanis, hogy túljussunk rajta előbb meg kell ismernünk az akadályozó, vagy hátráltató tényezőket. Az Ember mindezek mellett a szabad akarat kérdéskörét is feszegeti. Arra kér, hogy döntsünk. Döntsünk úgy, hogy elengedve a kontrolt az irányítást megengedjünk magunknak, hogy kivételesen ne tudjunk, hogy kiürüljünk. Így teret engedhetünk a Mindenség és a MAG napok  energiáinak. hogy beáramolhassanak. Nem mindig úgy van jó, ahogyan azt mi elterveztük és ez különösen igaz a Majom hullámvarázsban. Fogadjuk nyitott szívvel szétszakadásainkat, hogy majd a Hullám során begyógyíthassuk ezeket a sebeket. Még 9 nap van hátra a MAG napok nehéz, de áldásos sorából, használjuk ki jól! Előfordulhat, hogy ma az érzelmi és gondolati világunk két külön irányba húz, és nem tudjuk melyiket is kövessük. Engedjük el!

Használjuk a Majom könnyedségét és játékosságát, ezáltal képesek leszünk eltávolodni a feszültségtől és más szemmel nézni az adott helyzetre. Lazuljunk el és engedjük, hogy ez a játékos könnyedség támogassa a mai Sárga Ember energiáit, mely így képes lesz felülírni az eddig rosszul működő mentális mintákat és a tudatalattinkban tárolódott hiány-mintákat. Tegyük fel magunknak a kérdést: vajon mi az, ami az öröm és beteljesülés érzetét hozza el számunkra? Engedjük meg magunknak, hogy ma ezzel foglalkozhassunk és törekedjünk arra, hogy saját „kelyhünket” is feltöltsük. Szükségünk lesz rá, ebben az egyre erősödő energiákkal teli napokban. Engedjünk ma utat a beérkező MAG nap energiáinak, nyissuk meg szívünket, hogy elvárások és hiányok nélkül beléphessen életünkbe a Szellem ereje. Tisztítsuk meg Testünket, Lelkünket a régi mintáktól, melyek elhitetik velünk, hogy túl kevesek, vagy akár éppen azt, hogy túl nagyok vagyunk. Ha tehetjük, ma lazítsunk kicsit időbeosztásunkon, és ürítsük ki elménket.

Mantra:
Polarizálok, hogy befolyásoljak
Stabilizálva a bölcsességet
Lepecsételem a szabad akarat feldolgozását
A kihívás Lunáris tónusával
Engem a kivirágzás ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Vedd észre a korlátokat, hogy átöleld őket, és túljuss rajtuk.

Mudra:
Karok kinyújtva a fej fölött; majd a kezek a fejcsúcson „V” alakot formálnak, egy kaput a mennyekbe.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
„Én vagyok a kozmikus bőségszaru, örökké énekelem rajtad keresztül a spirálisan pörgő galaxisok adományait.”

Megerősítés: 
„Nyitott kehely vagyok. Én vagyok a világegyetem bőségének örömteli megnyilvánulása.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.