KIN 117* Vörös Kozmikus Föld* 09.12

s235403632231178415_p9_i2_w400Kígyó Hullámvarázs utolsó napjához érkeztünk, mely a Vörös Föld minőségét képviseli. Mint arról már szó volt, a Kígyó hullámvarázs a Test-tudatosságra, az ösztönös megérzésekre és az Élet-igenlésre hívta fel a figyelmünket, oldva minden blokkot, újra áramlásba hozva életkedvünket, energiáinkat.

Ma mindazt, amit eddig tanultunk, leföldelhetjük, beépíthetjük mindennapjainkba, hogy később, ha bármikor szükségünk van rá elő-vehessük testi „tárhelyünkből”, emlékeinkből. A Vörös Föld a szinkronicitás elvét követve ma már előre is dolgozik a Tükör Hullámvarázsnak. Ma ugyanis olyan véletlenszerű találkozások, események szemtanúi lehetünk, melyek a későbbiekben megalapozzák a következő hullámvarázs témáit. Ne akarjuk túlelemezni, megérteni, ma egyszerűen csak hagyjuk az eseményeket saját medrükben áramolni. Térjünk vissza a jelenbe, tudatosan összpontosítsunk a mai nap adta feladatokra. A múlt már elmúlt, azon változtatni már nem tudunk, úgyhogy vonjuk le tanulságait, és lépjünk tovább. A Jövő pedig még oly távoli. Ha mindig csak várakozunk, áhítozunk valami után, egész életünkben csak várni fogunk, miközben lehet épp most megy el mellettünk a Jelen tökéletes ajándéka!  Járjunk ma nyitott szemmel és lássuk meg a mindennapi csodát életünkben!

A mai nap energiáit nagyban elősegíthetjük, például a Földanyánk felé mutatott hálával. Adjunk vissza egy kicsit a természetnek és dolgozunk a négy elem (föld, víz, tűz, levegő) valamelyikével. Kertészkedjünk, kiránduljunk és közben ügyeljünk erdeink/környezetünk tisztaságára. Tudatosan kapcsolódjunk össze Gaiaval –a Földanyácskával- és küldjünk felé szeretetet és hálát, amiért ilyen hősiesen állja értünk a küzdelmet.

Mantra:
Kitartok, hogy fejlődjek,
Túlhaladva az egyidejűséget.
Lepecsételem a navigáció mátrixát,
A jelenlét kozmikus tónusával.
Engem a születés ereje vezet utamon.

  1. Tónus
    Ünnepelj; kapcsolódj össze a Forrással; ünnepeld a sikert és az életet!

Mudra: 
Mindkét kéz ujjai a hüvelykujjal háromszöget alkotnak, az alsóbb csakráktól indulva a korona csakráig mozognak, majd vissza a szív csakrához (ismételd háromszor).
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.)

Meditáció: 
„Szent unis mundi ajándéka, kentaurszem, ouroboros szent csomója, ötödikek köre, egészülj ki bennem.”

Megerősítés:
„Összhangban vagyok középpontommal, a Föld-erők összhangban vannak a kozmikus erővel.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.