KIN 116* Sárga Kristályos Harcos* 09.11

375774_10151116919219023_2082256427_nA Kígyó Hullámvarázs végéhez közeledve, most kissé könnyedebb enegiák érkeznek. A mai nap rávilágít a Hullámvarázs tanulságaira, hogy felerősítse belső tudásunkba vetett bizalmunkat.  A Kristályos Harcos minősége a felelősségvállalásról, a testtudatosság és a szellemi út összehangolásáról szól. Csakis így erősíthetjük fel belső hangunkat, mely utunkon tovább vezet.

A Harcos az intelligencia és a kérdések mentén vezeti utunkat, azonban mindez mit sem ér szív nélkül. Tegyük fel magunknak a kérdést, mi az, amire szívünk mélyén igazán vágyunk és mindez hogyan támogathatja szellemi fejlődésünket? Engedjük el a kétkedést és váljunk nyitottá a ma beérkező információkra. Ha tehetjük, ma szánjunk néhány percet egy meditációra, kérjük szellemi vezetőnk útmutatását. Hozzuk egyensúlyba szívünk és elménk útját, hisz tudjuk, a célunkhoz csakis így juthatunk el. Ez az arany középút, a megvalósítás útja. Bízzunk a Szellemben, hogy mindent megad, amire szükségünk lehet, és bízzunk belső hangunkban, érzelmeinkben, a pillanatról pillanatra történő vezettetésben.

Ha ez az út „túl sűrű” kkor segítséget nyújthat a mai nap vezető ereje a Sárga Csillag. Törekedjünk ma Harmóniára, úgy kívül, mint belül, emeljük be napunkba a kreativitást, a szépséget és az egyszerűsítést, hogy ez a vezércsillag visszavezethessen bennünket a Békés Harcos útjára.

Mantra:
Szentelek, hogy kérdezzek,
Egyetemessé téve a bátorságot.
Lepecsételem az intelligencia kimenetét,
Az együttműködés kristályos tónusával.
Engem az elegancia ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    Fedezd fel, oszd meg és fejezd ki a tudást, a bölcsességet nyitottan és szeretettel.

Mudra:
Karok a fej fölött „V”-t formálva a galaktikus kommunikáció befogadására; ezután ujjhegyeidet összeérintve helyezd harmadik szemedre, majd karjaidat engedd le, tenyérrel kifelé „V”-t formálva oldaladnál.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.)

Meditáció:
Transzcendens ragyogása vagyok éjszaka virágzó lótuszodnak, arannyal fénylő botod tetején.

Megerősítés:
Felveszem személyi erőm botját.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.