KIN 107* Kék Elektromos Kéz* 09.02* Galaktikus Aktiváló Portálnap 

www.shamaya.at, Kin107A GAP napok ereje ma a Kék Kéz minőségét erősíti fel. A Kígyó hullámvarázsban megjelenő Kéz, ma elhozza az oly régóta várt érzelmi gyógyulást azáltal, hogy segít felismerni és lezárni mindazt a gondolati mintát, téveszmét, ami eddig energiát rabolt el tőlünk. A Kéz a lezárások, a befejezések, ugyanakkor a cselekvés és újra-alkotás minőségét is képviseli. Egy igen aktív nap elébe nézünk, mely nem csak rávilágít elakadásainkra és felfedi ha túl-vállaltuk volna magunkat, de ezek befejezésével és lezárásaival, ki is vezet bennünket ezekből a „ragacsos” szituációkból.

A Kéz igen érzékeny és teremtő energiával rendelkezik. Mindig tudja, mikor érkezik el az idő egy ajtó bezárására, egy teher letételére, vagy épp ellenkezőleg, mikor kell aktív cselekvéssel, tovább lépnünk. Mindezt tovább támogatja az Elektromos tónus, mely szintén a termékenység és kreativitás minősége. Mottója: „Létrehozom!” Szóval ez a mai nap, nem a henyélésről fog szólni! Figyeljük meg testünk jelzéseit, hallgassunk belső megérzéseinkre– hisz Kígyó Hullámvarázsban járunk! – hogy életünk mely részében, szerepében érezzük azt, hogy túlvállaltuk magunkat, vagy épp hol vagyunk túl passzívak. Ma ezekkel a területekkel kell foglalkozzunk. Osszuk fel teendőinket és állítsunk fel egy fontossági sorrendet. Minden rész-cél teljesítése után álljunk meg és „ajándékozzuk” meg magunkat valami aprósággal, ami örömet okoz. Ez nem csak motiváló, de pozitív mintát is elültet bennünk. Érezzük azt a felszabadító érzést, amikor letehetjük a batyunkat és azt, hogy az eddig megosztott figyelmünket most végre csak egy pontra fókuszáljuk. Merítsünk ebből erőt és így vessük bele magunkat a megoldások keresésébe ahelyett, hogy visszavonulva az elmúlt időszakban szerzett sebeinket nyalogatnánk. Használjuk ki ezt a lendületet és nyitottságot arra, hogy meghallgassuk mások véleményét, nézőpontját is. Legyünk a megoldás része kreativitásunkkal. Legyünk proaktívak és hagyjuk el a halogatást!

A mai nap vezető ereje a Kék Majom, mely segít a nehézségeken humorral átlépni. Legyünk nyitottak és engedjük, hogy a Majom más megvilágításba helyezze nehézségeinket, élethelyzetünket. Arra tanít, hogy ne vegyük „véresen komolyan” magunkat és azt a helyzetet, amiben épp vagyunk. A mai nap energiáit elősegíthetjük bármilyen kreatív projekttel, a lényeg, hogy leljük örömünket benne. Hívjuk segítségül Belső gyermeki énünket, hogy könnyedén és spontán álljunk a megoldandó feladataink elé. Meg fog lepni, milyen egyszerű is a megoldás, mely mindvégig ott volt a szemünk előtt, csak „felnőtt fejjel” nem láthattuk meg.

Mantra:
Aktiválok a tudás érdekében
Megkötve a gyógyítást
Lepecsételem a beteljesülés tárházát
A szolgálat elektromos tónusával
Engem a mágia ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok … Lépj be.

  1. Tónus:
    Szolgálj; légy nyitott minden lehetőségre; légy a megoldás része.

Mudra:
Kezek a fej mindkét oldalán fülmagasságban előre mutatnak, mindkét alkar függőleges, a hüvelykujjak a mutatóujjakkal együtt O-t formálnak.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
„Más dimenziók finoman lefátyolozott küszöbe vagyok.”

Megerősítés:
„Beteljesítem. Véghezviszem. Megnyílok. Eggyé válok a fénnyel.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.