KIN 106* Fehér Lunáris Világáthidaló* 09.01* Galaktikus Aktiváló Portálnap

www.shamaya.at, Kin 106A Fehér Lunáris Világáthidalóval ma kezdetét veszi a Tzolkin legintenzívebb időszaka. Mint korábban is írtam, 10 napig egymást követik a GAP napok tiszta energiái, majd 5 napos pihenő után végig vesszük a 20 szoláris jegy tiszta semmihez sem fogható energiáit. Ezután mintegy levezető, 5 nap pihenés után megint 10 napos GAP nap időszak következik. Ezt az 50 napot nem kihasználni önnön fejlődésünkre, már-már vétek! Tarts velem és éljük át együtt!

Fehér Lunáris Világáthidaló:
A Fehér napok mindig kissé passzívabb, befelé áramló energiát hoznak, amolyan információ gyűjtő napok ezek.
Lunáris Tónusú napok mindig elhozzák az egy-ség megkérdőjelezését, hisz megjelennek a két-ségek, az ellenpólusok, az „igen, de..” kérdések. Ez fejlődéshez, a változáshoz/változtatáshoz elengedhetetlen, hisz még semmit sem fedeztek fel anélkül, hogy valakiben ne kérdőjeleződött meg az, hogy nincs más út, vagy lehetőség…
Világáthidaló minőségei: megadás, elengedés, halál, átváltozás, megbocsátás, alázat, kinyilatkoztatás

Mindez a Vörös Kígyó Hullámvarázsban rámutat arra, hogy életünk mely területén blokkoljuk életenergiánkat. Tudatosan menjünk végig a mai napon és közben figyeljünk testünk jelzéseire (ezt javasolt a Hullámvarázs minden napján is majd megtenni!). Este akár írjunk egy összegzést tapasztalatainkról. Figyeljük meg, hogy mikor kapcsolt be a „robotpilóta” és végzünk valamit rutinszerűen, már-már élvezet, motiváció, vagy kielégülés nélkül. Ha ezen kapjuk magunkat, próbáljunk meg egy kis spontaneitást, változatosságot vinni ebbe a cselekvésbe. A Világáthidaló ilyenkor átalakulásért kiált. Hallgass rá! Merd megélni az Életet!
Ez lehet egy korábban berögzült minta, rossz szokás, a megszokás és biztonság hamis illúziója, vagy bármi más, mely feleslegesen viszi el, vagy épp akasztja meg életerönket. Engedjük el ragaszkodásainkat, az irányítási vágyat, az ellenállást. A Kígyó hullámvarázs átalakulásért, feloldozásért, szabadságért és szenvedélyért kiált! djuk át magunkat a bennünk élő, lobogó tűznek, mely a (szimbolikus) halál és átalakulás után kiált.

A mai nap megerősítései: „Elengedem. Hagyom, hogy menjen. Átadom magam. Megbocsátok.” Mantrázzuk ezt ma, bármi is jön velünk szembe. Szabaduljunk fel a mai pillanatban. Ahogy írtam ez az időszak az átalakulásról szól, teljesen természetes ha nosztalgiázunk, de észlelnünk kell és tudatosan lépnünk a változás felé. Olyan ez, mint amikor a régi, kényelmes és kitaposott lyukas cipőnk, megszokott kényelmét egy új cipőre cseréljük. Az elején még lehet, hogy picit szokatlan, talán picit még szorít is, de tudjuk, hogy a két cipő közül az új fog bennünket messzebbre vinni. Engedjük el félelmeinket, és adjuk át magunkat tapasztalataink tanításainak. Tudatosan készítsünk helyet az új ajándékok megjelenésének. Fogadjuk el jelen helyzetünk igazságát. Ha elfogadjuk azt, amink van, szabadon tovább léphetünk. A változás és növekedés könnyebbé, természetesebbé válik. A megadás élettel telített állapotában minden élmény több örömnek nyit utat.

Mantra:
Polarizálok a kiegyenlítés érdekében
Stabilizálva az alkalmat
Lepecsételem a halál tárházát
A kihívás elektromos tónusával
Engem a végtelenség ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok .. Lépj be.

  1. Tónus:
    Vedd észre a korlátokat, hogy átöleld őket, és túljuss rajtuk.

Mudra:
Tartsd a kezeket együtt a jobb arccsont alatt, mintha aludnál rajtuk; ezután keresztezd karjaidat a mellkasodon, mialatt meghajolsz; végezetül emeld fel a fejed a szemed előtt keresztezett karokkal.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a fűtőanyag, a takarmány minden akadály elpusztításához, és az újjáépítéshez Istenben.

Megerősítés:
Elengedem. Hagyom, hogy menjen. Átadom magam. Megbocsátok.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.