KIN 100* Sárga Szoláris Nap* 08.26

www.shamaya.atA Tzolkin 100. napján a Sárga Szoláris Nap minősége aranyozza be napunkat. A Sárga Nap az Önelfogadás és feltételnélküliség hírnöke. Határtalan szeretetével ma beragyogja napunkat, megadva számunkra azt a plusz erőt és kitartást, mely az utolsó hajrára kell. Az Sárga Ember hullámvarázsban megjelenő Nap minősége, ma arra kér, hogy ne elégedjünk meg a puszta tudattal, hogy már látjuk a célt -és tudjuk, hogy elérhetjük-, hanem adjuk oda magunkat ennek teljes szívvel és lelkesedéssel!

Akik régebb óta velünk tartanak, már tudhatják, hogy a Tzolkin középső időszaka mindig igen intenzív energiákat tartogat számunkra, akár hiszünk benne, akár nem. Ha tudatosan felkészülünk rá és dolgozunk energiáival hatalmas előrelépés lesz a jutalmunk, ha ignoráljuk, akkor is érezhető a változás, de kitesszük magunkat annak, hogy ezen erők kontrolláltalanul cibáljanak bennünket és idegszálainkat. Ahhoz, hogy fejlődhessünk azonban előbb el és fel kell ismernünk önnön képességeinket, gyengeségeinket. Ebben van segítségünkre a Sárga Ember Hullámvarázs és benne ma a Sárga Nap minősége. A mai nap segít, hogy elfogadjuk minden aspektusunkat olyannak amilyenek.  Engedjük el azokat a gondolatokat és érzéseket, melyek önmagunk lekicsinylését erősítik, amelyek azt bizonygatják, hogy mások többre képesek, mint mi. Példaképeinket ne magunkhoz mérjük, hogy lássuk, milyen kicsit vagyunk, hanem megerősítésként, mintegy húzóerőként tekintsünk rájuk: „Ilyenné Akarok válni!” Mindenkiben megtalálhatók potenciálok, kérdés csak az, hogy mihez kezdünk velük. Higgyünk ezen belső értékeinkben, és ne azon siránkozzunk mi hiányzik célunk eléréséhez, hanem ezeket használjuk fel, hogy majd utunk során, ha megértünk rá, beléphessenek azon minőségek is, melyekre eddig sóvárogva vártunk.

Vállajuk fel magunk Fényét büszkén és szeretettel! Engedjük el a félelmeinket, a maximalizmust, hogy mindent tökéletesen tudjunk megélni. Árnyékrészeink éppúgy hozzánk tartoznak, mint Fényrészeink; így lesz világunk teljes, egész és tökéletes!

Mantra:
Pulzálok a megvilágosítás érdekében
Megvalósítva az életet.
Lepecsételem az egyetemes tűz mátrixát
A szándék szoláris tónusával
Engem az intelligencia ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    Cselekedj szenvedélyesen, lelkesen és sürgősen

Mudra:
Tenyereidet fordítsd magad felé szemmagasságban, egymástól vállszélességben, amíg karod el nem kezd bizseregni; azután forgasd kifelé a tenyered, kitárt karokkal sugározva szét a nap-tudatot.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés:
„A fény gyermeke vagyok, azon isteni gyermek hatalmával és áttetszőségével felruházva, mellyel azonosítom létezésem.”

Meditáció:
„Ugyanaz az arany madár lakozik az emberi szívben, mint a Napban.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.