KIN 099* Kék Galaktikus Vihar* 08.25

www.shamaya.atA Galaktikus tónussal mindig megérkezik a Hullámvarázsba a Megvalósítási erő, mely tovább lendít utunkon. Épp úgy a hogyan a Vidámparkban tette a Szellemvasút. A hosszú, néha ijesztő út során, a kanyar, mindig berántotta a kocsit, így továbbítva a következő állomásra. Na, a Galaktikus tónus pont ilyen erővel hat a Sárga Ember Hullámvarázsunkra. Ehhez ma, -csak hogy fokozzam az izgalmakat- a Kék Vihar társul, az Éjszaka vezetőjével…

Ahogy a Vihartól már megszokhattuk, igen felkavaró nap előtt állunk, jobb lesz korán felvérteznünk magunkat, egy rövid meditációval, pozitív megerősítésekkel és alázattal. Ez bár lendületet nyújtó nap, inkább befelé hat, vagyis az igazi action az kifelé nem lesz látványos. (Mármint számunkra…) Idézzük fel az előző hullámvarázsban tanultakat és alkalmazzuk szaporán: Vagyis találjunk vissza belső erőközpontunkba és onnan töltekezzünk. Erősítsük meg hitünket és hagyjuk, hogy a Vihar tegye a dolgát; vigyen amit csak akar, hisz tudjuk mindez csak értünk van. A nagy egész nézve ennek most van itt az ideje. Ez most az átalakulás előtti letisztulás időszaka. Gondoljunk a Főnix madárra. Egy dolog csak állandó ebben a világban: A Változás! Minnél előbb el tudjuk ezt fogadni, annál nagyobbat lendít „kocsinkon” a rendszer. Szóval kapaszkodj és had szóljon!

Mantra:
Harmonizálok, hogy katalizáljak
Formálva az energiát
Lepecsételem az öngerjesztés mátrixát
A teljesség galaktikus tónusával
Engem a bőség ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Biztosítsd az egységet, egyesülést és harmóniát minden szinten minden szint között.

Mudra:
Tedd össze kezedet a szívednél, mintha imádkoznál, ujjaidat kapcsold egymásba; majd erőteljes mozdulattal emeld karjaidat a fejed fölé, robbanásszerűen szétnyitva kezeidet, miközben egyfajta megtisztulást jelző hangot hallatsz.

Megerősítés:
„Megtisztítom és átalakítom magam. Lángra lobbantom fénytestem, meggyógyítva minden elszakadást.”

Meditáció:
„Lépj az örvénylő fátylak véges tánca mögött felsejlő eksztázis hullámába. Felsőbb Éned darabjai összegyűlnek, hazafelé tartanak. Leplezetlenül emelkedj fel. Vár a messzeség.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.