KIN 084* Sárga Ritmikus Mag* 08.10

Numbers-Coloring-Page-6A Ritmikus tónus, akárcsak a száma -a 6-os,- egy csodálatos óra-rugóra emlékeztet és úgy is funkcionál minden hullámvarázsban. Egyesíti az ellentéteket, egyensúlyt hoz, erőt gyűjt, majd kilő. Ez a nap a döntéshozatalé, melyben ma, a Sárga Mag előtörő lehetőségeivel nyújt nekünk segítséget.

Tegnap lelkünk rejtett bugyraiban járva, szembesültünk félelmeink, elengedéseink tárgyával, megismerhettük félelmeink valós okát. A Vihar Hullámvarázsban megjelenő Sárga Mag ma ezt segít feldolgozni. A Mag jegy arra kér bennünket, hogy fordítsunk időt és energiát önmagunkra és fejlődésünkre. Mindez csak döntés kérdése: merünk e valami újba belevágni, vagy megelégszünk a jelenlegi helyzettel? Képzeljük el úgy, mint ha találnánk egy fekete széndarabot és bár tudjuk, hogy belül gyémánt lapul, mégsem kezdjük el gondozni, formálni, csiszolni, mert vagy megelégszünk a tudattal, hogy már a birtokunkban van; vagy netán nem szeretnénk, hogy másnak is feltűnjön, mert ezáltal céltáblájává válhatunk; vagy csak egyszerűen félünk attól, hogy milyen változást hozhat ez az életünkbe…?

Ma támogatást kapunk ahhoz, hogy meglássuk, milyen készségek rejtőznek bennünk, melyekkel megélhetjük és a világban is megmutathatjuk Valódi Lényegünket, hisz ez az Élet célja! Képességeink azért kerültek most a felszínre, mert most érettünk meg erre a feladatra! Használjuk ki a Vihar energiáit, hogy magával ragadja mindazt, mely feladatunkat gátolja, vagy elveszi tőlünk az energiát. A választás, mint mindig, megint csak a Mi kezünkben van: merjünk bátran változtatni és higgyünk! Higgyünk Önmagunkban és a nagyobb Célban!

És egy kis érdekesség a 6-os számról: „A bentről kifelé haladással, vagyis az eredeti írással szimbolizáljuk, hogy egy adott döntés meghozatalához szükség van a lehetőségek körbejárására, majd a kör megtétele után a döntés meghozatalára, az irány meghatározására. Így jön létre a kör és a felfelé irányuló vonal. Jelenleg azonban a legtöbben kintről befelé írjuk, így megnyitva azt a dinamikát, amikor is egy döntés meghozatalához külső segítségre, útmutatásra van szükségünk, mely által bejárunk egy kört, és befelé fordulunk. Pedig először kellene befelé fordulni, és csak a tudatos döntés meghozatala után kifelé.”

Napi játékos felhívás: Keress egy 6-os mandalát és kezd el belülről kifelé színezni!
Oszd meg a FB bejegyzésünk alatt kommentbe! 

Mantra:
Szervezek, hogy célozzak
Célozva az öntudatot
Lepecsételem a kivirágzás bevitelét
Az egyenlőség ritmikus tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Szervezd az erőforrásokat és az életedet hatásosan és eredményesen.

Mudra: 
A tenyereket egymásra téve virágkelyhet formálsz a napfonatnál, a hasi idegközpontnál, mintha egy magot tartanál benne, majd kinyitott tenyérrel felajánlod a magot az életednek.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
„Én vagyok a bodhi-mandala, a megmutatkozó maglehetőség.”

Megerősítés: 
„Én vagyok a termékeny táptalaj és a lehetőség öncsírázó magja.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.