KIN 085* Vörös Rezonáns Kígyó* 08.11* Galaktikus Aktiváló Portálnap

snake_queen_by_agnidevi-d5whfejA Kék Vihar hullámvarázs útjának a feléhez értünk. A Rezonáns Kígyó, ma segít ráhangolódnunk az útra, mely még hátra van. Ösztönével, megérzéseivel, buzgó életeröjével feltankolja érzelmileg megviselt lelkünket, hogy újult erővel nézhessünk szembe mindazzal, amit a Vihar még tartogat. Ahogy mondani szokás, innentől, már csak „felfelé” vezet az utunk, -vagyis esetünkben inkább lefelé- hisz a Hullám hátralévő részében érkezik a kiteljesedés, majd a differenciálódás, leválás. De ne szaladjunk ennyire előre!

A Rezonáns tónusú napokon egységbe kerülünk az eddig történtekkel és összekapcsolódunk a Forrással. Ezeken a napokon, mintha megállna az idő és hagyná, hogy utolérjük magunkat testileg, szellemileg, lelkileg. A mai aktivitásunk inkább a belső folyamatainkra hatnak, amolyan befelé és felfelé csatlakozás ez. A Kígyó, Testtudatosságával, az elmúlt napok fényében, ma ösztönösen rávezet bennünket a következő lépésekre. Szánjunk ma sok időt a régi ügyeink lezárására, és fogjunk bele valami újba, hisz elérkezett a megújulás időszaka! Olyan ez, mint a báb, melynek hátra kell hagynia a biztonságot nyújtó hüvelyét ahhoz, hogy csodás pillangóként szabadon szárnyalhasson. Használjuk ki jól a mai nap energiáit, például egy meditációval vizualizáljuk magunk elé, ahogy a Galaktikus Aktiváló Portál kapun át beáramló fény behatol korona csakránkon, majd a gerinc mentén végig haladva ez a fény átjárja minden sejtünket, feloldja elakadásainkat, hogy végül a talpunkon át kilépve egészen a Föld Vasmag kristályához hatoljon le. Innen ugyanezen az úton áramlik vissza testünkbe, hogy mint Kundahlini, a gyökér csakránkból indulva felfelé, a gerinc mentén, kitöltse az összes repedést, hiányosságot, melyeket az elmúlt napok veszteségei okoztak.

Összegezve egy igen energetikus napot élhetünk ma át, mely tele lesz szenvedéllyel és lelkesedéssel. Vigyázzunk, azért nehogy kicsit túlpörögjünk. Ilyenkor előfordulhat szívdobogás, fejfájás és szédülés is. Ma különösen figyeljünk oda testünk jelzéseire, a gyomorból érkező megérzésre, mert ezek ma különös pontossággal vezetnek utunkon.

Mantra:
Levezetek, hogy túléljek
Inspirálva az ösztönt
Lepecsételem az életerő tárházát
Az összhang rezonáns tónusával
Engem a navigáció ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok … Lépj be.

  1. Tónus:
    Hangolódj össze a Forrással; inspiráld önmagad, másokat és kreatív projekteket.

Mudra:
A tenyerek a hasnál összeérnek, majd a karok kígyószerű mozgással egymásba fonódnak a csakrákon keresztül a fej tetejéig, itt a tenyerek újból összetapadnak.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
„Én vagyok a szent tűz kovaköve és gyújtósa.”

Megerősítés: 
„Örömmel kapcsolódok rá a testemben rejtező bölcsességre és tapasztalom meg életerejét.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.