KIN 078* Fehér Kozmikus Tükör* 08.04

078-etznab-13A Kozmikus Tükörrel ma lezárul a Világáthidaló hullámvarázs. Az elmúlt napokban bizony sok mindennel kellett szembesülnünk, lezárnunk. A mai nap segít megbékélnünk mindezzel, hogy átléphessünk az újba: megnyitja személyiségünket, tudatunkat, szívünket, hogy képesek legyünk az új befogadására, a tovább fejlődésre, melyet a holnap induló Kék Vihar hullámvarázs biztosít.

A Tükör az ítéletmentességet hozza életünkbe. Arra tanít, hogy mielőtt pálcát törnénk valaki felett, vizsgáljuk meg önmagunkban is, hogy vajon mi az, ami miatt az a személy (gondolat, viselkedés, stb) ilyen szélsőséges érzelmeket vált ki belőlünk. Ugyanez természetesen a „Tükör-elvén” fordítva is előfordulhat és lehet épp mi leszünk a kiváltó ok. Mindenkinek joga van a saját igazságához, mely semmivel sem valósabb, mint a miénk. Ismerjük fel Emberi mivoltunkat és tanulunk belőle! Ne ostorozzuk se magunkat, se a környezetünket. Engedjük meg magunknak az elfogadás és a megbocsátás felemelő érzését, hisz a Világáthidaló hullámvarázsban megjelenő Tükör minősége épp erre tanít. Tudatosítsuk, hogy a ma kiváltott az érzelmek belőlünk fakadnak; akár annak hiányától, vagy akár azért, mert még magunk előtt is titkoljuk, hogy az a dolog/érzés/viselkedési minta, bizony bennünk is megtalálható. Gyűjtsük be ezen információkat, dolgokat, hiányosságokat és a le nem zárt ügyeket. Ma eljött az idő, hogy ezeket szépen csomagba foglalva letegyük a holnap induló Vihar hullámvarázs küszöbére, hogy megszabaduljunk tőlük.

Mantra:
Kitartok, hogy visszatükrözzek
Túlhaladva a rendet
Lepecsételem a rend mátrixát
A jelenlét kozmikus tónusával
Engem a szellem ereje vezet utamon

  1. Tónus
    Ünnepelj; kapcsolódj össze a Forrással; ünnepeld a sikert és az életet!

Mudra:
Nyújtsd ki karjaidat felváltva a fejed fölé; ezután egy lefelé irányuló mozdulattal keresztezd átlósan karjaidat, mintha kardként hasítanának keresztül az illúzión.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.)

Megerősítés:
“Én vagyok a tükrök mögötti igazság. Most átlépek a tükrön a nagyobb valóságba.”

Meditáció:
“Én vagyok a kard, amely nem kard, mely képes szétvágni azt, ami valójában nem is létezett; csak az igazság visszatükröződése a tükrök mögött.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.