KIN 077* Vörös Kristályos Föld* 08.03* Galaktikus Aktiváló Portálnap

szelföldMa a Vörös Föld navigál bennünket utunkon, rámutatva arra a változásra, melyet az elmúlt napok okoztak bennünk és környezetünkben. Ez a nap egy Galaktikus Aktiváló Portálnap is egyben, mely azt jelenti, hogy a beérkező energiákra fokozottan érzékenyebbek leszünk. Amolyan galaktikus, Energia-átmosást kapunk ma, mely egy Galaktikus Portálkapun át érkezik, majd áramlik át rajtunk egészen a Föld vasmagkristályáig, majd vissza. Igazi VILÁG(ok)áthidaló hullámvarázs feeling.

Ahogy a Föld napjain már megszokhattuk, a mai is a csodás „véletlenek” és szinkron események történhetnek, melyek befolyásolni fogják így, vagy úgy a következő lépéseinket. Vagyis a véletlen ma beleavatkozik az életünkbe, összezavarja azt, felborítja a terveinket, váratlan fordulatokat, sorscsapásokat és csodálatos találkozásokat idéz elő. Legyünk nyitottak és rugalmasok, bármit is hoz a mai nap, ne lássunk bele többet, mint ami. Adjunk az eseményeknek időt és teret a kibontakozáshoz, mielőtt bármilyen konklúziót levonnánk! Használjuk ki a Föld nyújtotta stabilitást és koncentráljunk a jelen pillanatra. Engedjük el a múlt eseményeit és ne próbáljuk kitalálni mit hoz a jövő. Klisé-nek hangzik, de nagy filmes és mesefilmes igazságok napja ez: „ A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma adomány! Becsüld meg a Jelent, mert jót jelent!” /Kungfu panda
„Ha majd igazán a jelenben fogsz élni, meglepődve tapasztalod, mire vagy képes, és hogy mi minden sikerül.” / A békés harcos útja
A Világáthidaló Hullámvarázsban megjelenő Kristályos Föld, ma az elmúlt napok tanulságaira világít rá. Felismerhetjük az elmúlás, az elengedés miatt érzett félelmeink, aggályaink valódi okát, megérthetjük, hogy az élet folytonos körforgásában mindennek helye van, és ha tudatosan éljük meg ezt az átalakulást, még akár felszabadító is lehet.

Használjuk ki a Föld biztonságot nyújtó stabilitását és horgonyozzunk. Meditációban kapcsolódjunk össze a Föld vasmagkristályával és a Szellemi vezetőnkkel. Érezzük azt a biztonságos áramlást, melyet nyújtanak. Érezzük, ahogy átmossanak bennünket energiáik, feltöltve minket a szükséges erővel és kitartással, hogy véghez vihessük terveinket. Ahogy a nap végre elcsitulnak lelkünk hullámai, végre fény vetül az elmúlt napok miértjeire is. A mai nap arra kér, hogy ítélkezés-mentesen lehorgonyozva a Jelenben emésszük meg ezen felismeréseket, hogy könnyebben be tudjuk építeni őket mindennapjainkba.

Mantra:
Szentelek, hogy fejlődjek,
Egyetemessé téve az egyidejűséget.
Lepecsételem a navigáció mátrixát,
Az együttműködés kristályos tónusával.
Engem az univerzális víz ereje vezet utamon.
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál vagyok… Lépj be rajtam keresztül.

  1. Tónus:
    Fedezd fel, oszd meg és fejezd ki a tudást, a bölcsességet nyitottan és szeretettel.

Mudra: 
Mindkét kéz ujjai a hüvelykujjal háromszöget alkotnak, az alsóbb csakráktól indulva a koronacsakráig mozognak, majd vissza a szívcsakrához (ismételd háromszor).
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Szent unis mundi ajándéka, kentaurszem, ouroboros szent csomója, ötödikek köre, egészülj ki bennem.

Megerősítés: 
Összhangban vagyok középpontommal, a Föld-erők összhangban vannak a kozmikus erővel.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.