KIN 026* Fehér Kozmikus Világáthidaló* 06.13

inner-child-blogA Kozmikus Világáthidalóval véget és a Fehér Varázsló Hullámvarázs. A mai nap segít elengednünk és lezárnunk az elmúlt 13 nap eseményeit, tanításait. A hullám utolsó napja mindig felkészít a következő hullám témáira. Esetünkben ma a Világáthidaló a lezárásokat az elengedést és megbocsájtást vetíti elő. Arra kér, hogy bocsássunk meg önmagunknak és környezetünknek, esetleg eseményeknek a könnyedebb továbblépés érdekében. Forduljunk magunk felé szeretettel és elfogadással. Ezt a mai nap vezetője, a Fehér Kutya teszi lehetővé.

Az elmúlt 12 napban a Varázsló, különböző jegyeken át segített kialakítani és letisztázni kapcsolatunkat Szellemi vezetőnkkel. Ahhoz, hogy ennek a folyamatnak a végére pontot tegyünk, és hogy fentartható legyen, ma meg kell békélnünk a múlttal és el kell engednünk mindazt a tapasztalást, mely az elmúlt napokból megmaradt, de fejlődésünket immár nem szolgálja. A mai napon tehát elindul egy újfajta átalakulási folyamat, melyben a kezdő lökést a mai nap, a kidolgozást pedig, a következő Hullámvarázs viszi véghez. A Világáthidaló, ma az elengedésre és megadásra szólít fel. Elengedni a kontrollt, az irányítást és az elvárásokat, megadni magunkat egy nagyobb erőnek. A megadás, szabadság. Felhívás arra, hogy felmentsd és felszabadítsd magad az előre kialakított és meghatározott cselekedetek kötelékéből, hogy legyen minden jó úgy, ahogyan van, és inspirálóbb életet élhess a jelen pillanatában. „Az élet végtelen körforgásában, ahol most vagyok, minden teljes, egész és tökéletes.” (Louise L. Hay)
Tekintsünk pozitívan a mai napra, adjuk át magunkat ennek a Változásnak ítélkezés nélkül! Tartsuk fenn a tiszta szándékot, és figyeljük meg, ahogy a régi minták egyszerűen elolvadnak és elhalnak. Lehet ennyire egyszerű!

Hamarosan Új évet kezdünk, melyre már készül az Év Támogató karkötője!
Előjegyzés: majaharmonia@gmail.com Email címen.

20220526_213643
A karkötő ára: 4500 FT (+ 600 Ft postaköltség)

Mantra:
Kitartok, hogy kiegyenlítsek
Túlhaladva az alkalmat
Lepecsételem a halál tárházát
A jelenlét kozmikus tónusával
Engem a szív ereje vezet utamon

  1. Tónus
    Ünnepelj; kapcsolódj össze a Forrással; ünnepeld a sikert és az életet!

Mudra:
Tartsd a kezeket együtt a jobb arccsont alatt, mintha aludnál rajtuk; ezután keresztezd karjaidat a mellkasodon, mialatt meghajolsz; végezetül emeld fel a fejed a szemed előtt keresztezett karokkal.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a fűtőanyag, a takarmány minden akadály elpusztításához, és az újjáépítéshez Istenben.

Megerősítés: 
Elengedem. Hagyom, hogy menjen. Átadom magam. Megbocsátok.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.