KIN 025* Vörös Kristályos Kígyó* 06.12

snake-red72Lassan az Elektromos Mag évünk végéhez közeledünk. Így, a 12. hónapunk felénél már kezdjük felismerni az elmúlt év tanulságait, elraktározzuk a jót és felkészülünk az elavult tapasztalások, minták elengedésére. Ma mindebben a Vörös Kristályos Kígyó nyújt segítséget, mely ösztönösen rávezet bennünket a helyes útra.

A Vörös Kígyóval mindig az Életet ünnepeljük. Felébreszti ösztöneinket, intuíciós képességünket, felszítva ezzel Életkedvünket is. Az elmúlt napok emelkedett és szellemi szintje után, ma a testtudatosságunkra kerül a hangsúly, így kerül egy másik megvilágításba a Varázsló Hullámvarázs témája.  Egy folyamat/hullámvarázs végéhez érkeztünk, ahol lehetőségünk van a tanultak és tapasztaltak segítségével új alapokra helyezni jövőnket, ugyanakkor máris kezdetét veszi egy új tapasztalás, egy új lehetőség, mely folyamatos fejlődési lehetőséget biztosít számunkra. Hamarosan a Kék Kéz Hullámvarázsba lépünk, mely elhozza a gyógyulást és a kreatív cselekvést az első Sorspalotánk kiteljesedéséért. A Maja rendszerben a Kígyó a motivációk, ösztönök, vágyak és belső teljesség felé mozgásunk alap struktúráját jel-képezi. Segítségével feloldhatjuk a régi blokkokat, elakadásokat, újra áramlásba hozva életenergiáinkat. Testünk egy csodálatos eszköz, mely speciális tudatossággal rendelkezik, emlékszik mindenre, amit átélt és magában hordja a múlt tudatosságát, beleértve a traumákat és sebeket is. Ma különösen legyünk nyitottak és befogadók üzeneteire, ösztönös megérzéseinkre, mert fontos tanítást hoznak. A Kígyó mindenekelőtt a rutint és a megszokást hivatott elűzni életünkből, hogy helyüket a lelkesedés és a kreativitás vehesse át.  Lássuk meg, hogy életünk mely területein vezet bennünket „robotpilótánk” és tudatosan törjünk ki ebből a bár kényelmes, de nem előre-vivő keretből.

A mai Kristályos tónusú napon, -a felismerések napján- vegyük észre mindazt, amit az elmúlt napok elménkből a felszínre hoztak, de nem szolgálják érdekünket. Ne „gondolkozzunk” rajta, egyszerűen hagyjuk, hogy testünk intuitív módon megérezze a változáshoz szükséges megoldásokat, hogy a következő hullámvarázsban a Kék Kéz által megindulhasson a gyógyulási folyamat.

Hamarosan Új évet kezdünk, melyre már készül az Év Támogató karkötője!
Előjegyzés: majaharmonia@gmail.com Email címen.

20220526_213643
A karkötő ára: 4500 FT (+ 600 Ft postaköltség)

Mantra:
Szentelek a túlélés érdekében
Egyetemessé téve az ösztönt
Lepecsételem az életerő tárházát
Az együttműködés kristályos tónusával
Engem a navigáció ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    Fedezd fel, oszd meg és fejezd ki a tudást, a bölcsességet nyitottan és szeretettel.

Mudra: 
A tenyerek a hasnál összeérnek, majd a karok kígyószerű mozgással egymásba fonódnak a csakrákon keresztül a fej tetejéig, itt a tenyerek újból összetapadnak.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
„Én vagyok a szent tűz kovaköve és gyújtósa.”

Megerősítés: 
„Örömmel kapcsolódok rá a testemben rejtező bölcsességre és tapasztalom meg életerejét.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.