KIN 002* Fehér Lunáris Szél* 05.20

Windy-Day-841x565A Lunáris Szél ma utunkba fújja a hullám minden kihívását, kifogását, mindazon okokat, amiért önmagunkat és igényeinket a háttérbe szorítjuk. A mai nap tökéletes lehetőséget biztosít arra, hogy nézeteltéréseinket, konfliktusunkat rendezzük és végre kikommunikáljuk is ki amire vágyunk. Nincsen rózsa tövis nélkül, tartja a mondás és ezt a dualitást ma is érezhetjük. Lévén a Sárkány épp arra kér bennünket, hogy törődjünk önmagunkkal és saját igényünket helyezzük előtérbe, most az eltúlzott véglet érzése keríthet hatalmába, megfűszerezve ezt a kétkedés és bizalmatlanság érzésével.

Előfordulhat, hogy ma kissé izolálva érezzük magunkat környezetünktől, mely távolságot üres fecsegéssel, pletykálkodással, vagy a (hamis)kapcsolódás más formájával igyekeznénk korrigálni. Ne tegyük! Vizsgáljuk meg inkább az okát, mi az, amit ezzel tudat alatt szabotálnánk? Használjuk ki a Csendet és forduljunk befelé válaszokért. Szél segít bennünket közelebb kerülni, összefonódni Szellemünkkel, hogy ez inspirációt adhasson nekünk. Ez az energia spontán, könnyed és egyszerűen arra kér, hogy engedjünk szabad áramlást a bennünk felgyülemlett energiáknak, hogy megmutathassák az utat. Összpontosítsunk a jelen pillanatra, lássuk és halljuk meg a körülöttünk lévő értékes információkat és figyeljünk meg, mit súg a Lelkünk! Kerüljük a felesleges locsogást, ha beszélünk, beszéljünk őszintén, de semmiképp sem ítélkezve! Használjuk a Szél energiáját, hogy teremthessünk, hisz tudjuk, a kimondott szavaknak milyen nagy energiája van! Fogalmazzuk meg és adjunk hangot kívánságainknak.

A mai energiákat elősegíthetjük, minden olyan kikapcsolódási formával, melyet egyedül, csendben végezhetünk: legyen ez egy rövid meditáció, jóga vagy csikung mozdulatsor, de akár egy olyan „rutin” tevékenység ami közben elmélkedhetünk, például mandala készítés, vagy színezés. Legyen az bármi a fontos az, hogy csend és nyugalom vegyen körül, hogy elérhessen hozzánk még a Szellemünk legvékonyabb kis hangja is.

Mantra:
Polarizálok, hogy kommunikáljak
Stabilizálva az intuíciót
Lepecsételem a szellem bevitelét
A kihívás lunáris tónusával
Engem az időtlenség ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Vedd észre a korlátokat, hogy átöleld őket, és túljuss rajtuk.

Mudra:
Nyitott kezek a száj alatt, a Szellem Szelének leheletét fújod ki; azután kezeket egymás mellett fel, majd körben le, befejezésül összetéve, mint amikor imádkozol.

Meditáció:
„Én vagyok a kozmikus szél megtermékenyítő ereje.”

Megerősítés:
„Én vagyok a Szellem egyesült jelenléte.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.