KIN 001* Sárga Mágneses Sárkány* 05.19* Galaktikus Aktiváló Portálnap

mother begginingÚj Tzolkin, Új, kezdetek, Új feladatok, Új célkitűzések, vagyis ÚJ LEHETŐSÉGEK!
Ezt tartogatja számunkra a most induló 260 napos ciklus. Érdemes a mai napot tudatos tervezéssel tölteni és átgondolni, nem csupán a Sárkány hozta témákból (biztonság, bizalom, alapok) adódó céljainkat, de távolabbi nagyobb léptékben is gondolkodhatunk, hisz van rá 9 hónapunk. „Ma van hátralévő életed első napja!”
Emlékeztetőül: 1 Tzolkin 20 galaktikus minőségből és 13 tónusból áll. Vagyis mind a 20 archetipust/jegyet hullámvarázsok formájában megtapasztalhatjuk. 20*13=260 nap

A Sárkány mindig a reményteli új kezdeteket hozza el számunkra, meghatározva az irányt. Ez az időszak a gondoskodás és odaadás képességét hozza a felszínre, ugyanakkor felhívja a figyelmet arra, hogy Önnön energiáinkat ne aprózzuk fel. A Sárkány az Ősanyai minőséget szimbolizálja, így nem meglepő, hogy a(z Ős)Bizalom és a(z Ős)Biztonság kerül a középpontba. Tanuljunk meg tudatosan összekapcsolódni a Forrással, a Mindenség energiáival, így energiáink kifogyhatatlanok lesznek. Ez a 13 nap felhívja figyelmünket a bizalom és befogadás képességére, valamint arra, hogy ne csak mások igényeit vegyük figyelembe, hanem elsősorban Önmagunkat „tápláljuk”, szeressük. A Mindenség egy védőhálót von körénk, és ha Mi minden tőlünk telhetőt megteszünk a célunk elérése érdekében, Ő megsokszorozza a befektetett energiát. Tegyük fel magunknak a kérdést, mi az, amire most igazán szükségünk van? Akármi is legyen az, eben a 13 napban biztosítsuk magunk számára az időt és a teret, hogy ezek a minőségek, gondolatok, események beléphessenek az életünkbe. Ez most az egészséges „önzőség” ideje! Azért „egészséges”, mert azáltal, hogy önmagunk számára mi vagyunk az elsők, a bennünk lévő szeretetet, odafordulást később megsokszorozódva adhatjuk át másoknak.

Kilenc hónap elegendő egy emberi test megalkotására, elegendő idő hát, más hosszútávú terv véghezvitelére is. Merjünk nagyot álmodni! A lényeg, hogy ne rettenjünk meg a kitűzött cél nagyságától, bátran határozzunk meg részcélokat, lépcsőket, hogy utunk során legyen mindig egy kis sikerélmény. A Sárkány segítségével tanuljunk meg újra bízni önmagunkban és a mindenség támogató erejében, hisz referenciának itt áll mögöttünk eddigi életünk. Tudjuk, hogy az ide vezető út sem volt rózsaszirmokkal teleszórva, mégis Itt vagyunk! Bennünk él a fejlődési vágy (feltételezem ezért olvasod eme sorokat is), hisz érezzük, tudjuk, hogy valami több van bennünk, többre vagyunk hivatottak ezen a Földön, mintsem hogy csak a hétköznapok mókuskerekében őrlődve várjuk a csodát.

Mantra: 
Egyesítek, hogy tápláljak
Vonzva a létet
Lepecsételem a születés bevitelét
A cél mágneses tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok …Lépj be.

  1. Tónus:
    Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

Mudra: 
A kezek bölcsőszerűen, kényelmes helyzetben nyugszanak egymáson a has magasságában.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés: 
„Feltétel nélkül megbízom az isteni gondviselés forrásában.”

Meditáció: 
„Misztérium őseredeti üstje, spirálisan kavargó örvény, rázd fel bennem – élénkítsd fel bennem – eredendő bizalmamat szeretetedben.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.