KIN 252* Sárga Felhangos Ember* 05.10                 

252-eb-5Most, hogy fejben már jók vagyunk, ideje, hogy az elméleti tudásunkat végre fizikai formába öntsük. Ebben ma a Sárga Ember lesz segítségünkre. A Sárga Ember képviseli a bőséget és a szabad akaratot. Eldönthetjük, hogy a poharunk félig üres, vagy inkább félig teli? Cselekszünk és előre haladunk, vagy maradunk passzívak? Kezdünk valamit az eddig tanultakkal, vagy hagyjuk elveszni a feledés homályában?

A Sárga Ember ma a lehetőségek tárházát sorakoztatja fel előttünk, az már csakis rajtunk áll mihez is kezdünk vele. Csillag hullámban megjelenő Ember minősége bizalomra és felelősségvállalásra tanít. Rámutat arra, hogy még ha nem is mindig látjuk, de a Világmindenségben Rend uralkodik. Annak ellenére, hogy a Csillagokat is tökéletes rendezetlenségben láthatjuk az égbolton, azoknak bizony fontos szerepük van egymás életében. Épp ott, és épp akkor ahol épp állnak. Megtanítják, hogy bár semmi sem állandó, a Változás mindig a Rendet követi. A Csillag hullámvarázs arra kér, hogy legyünk nyitottak más tanításokra is, de mindig kövessük szívünk szavát. Tekintsünk vissza a hullámvarázs elmúlt 4 napjára és figyelmesen vizsgáljuk meg milyen üzeneteket küldött felénk. Lehet itt az ideje egy kis iránymódosításra. Mérjük fel jelenlegi célkitűzéseinket és a rendelkezésre álló erőforrásainkat. Ne arra fókuszáljunk, amit még nem értünk el, hanem összpontosítsunk inkább arra az eszköztárra, ami jelenleg a rendelkezésünkre áll. Hogyan tudjunk ebből kihozni a legtöbbet? Hogyan tudnánk a céljainkat összehangolni a nagyobb mintával?

Az ember azáltal tanul, hogy tapasztal. A Lehetőség csakis a mi kezünkben van; választhatjuk azt is, hogy maradunk a biztosnak hit kis bezárt világunkban, de akár ki is léphetnénk belőle, hogy elinduljunk a kitűzött célunk felé… Bátran módosítunk terveinken, emeljük a tétet, ha úgy látjuk jónak. Ne feledjük a kitűzött célunk mindaddig csak egy vágyálom marad, amíg nem teszünk érte meg mindent, ami saját erőnkből telik.  Az Ember segítségével azonban minden befektetett energia bőségesen megtérül, ha hiszünk Önmagunkban.

Mantra:
Megerősítek, hogy befolyásoljak
Irányítva a bölcsességet
Lepecsételem a szabad akarat feldolgozását
A kisugárzás felhangos tónusával
Engem az Egyetemes tűz ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Gyűjts össze belső és külső erőforrásokat, hogy megerősítsd magadat és másokat.

Mudra: Karok kinyújtva a fej fölött; majd a kezek a fejcsúcson „V” alakot formálnak, egy kaput a mennyekbe

Meditáció: „Én vagyok a kozmikus bőségszaru, örökké énekelem rajtad keresztül a spirálisan pörgő galaxisok adományait.”

Megerősítés: „Nyitott kehely vagyok. Én vagyok a világegyetem bőségének örömteli megnyilvánulása.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.