KIN 251* Kék Önálló Majom* 05.09

251-chuen-4A Sárga Csillag, a Rend és Harmónia képviselője mely Hullámvarázs alapjait az Önálló tónus biztosítja. Nos, Rend a lelke mindennek, de a zseni meg ugye átlát a káoszon… A mai napot így kell elképzelnünk, ugyanis a Kék Majom, ma a feje tetejére állítja eddigi terveiket, hogy egy új nézőpontból is ráláthassunk. A Kék Majom minősége többnyire gyermeki: hirtelen, spontán, játékos és „szabályzatellenes” olykor már-már troll-os. Helyezzük mindezt, a művészet, az alkotások, a szépség, az elegancia, a nemes egyszerűség és a harmónia Hullámvarázsába… Az eredmény körülbelül Salvador Dali-s, vagy Picasso-s lesz. Őrült, vagy zseni? Ki tudja, de alkotásainkat mai napig csodáljuk.

A mai nap kulcsa, a nemes egyszerűség, engedjük alakulni életünk történetét. Hagyjuk, had folyjék ma arra, amerre szeretne. Helyezkedjünk el és maradjunk a csendes megfigyelő szerepében, hogy eljuthasson hozzánk és befogadhassuk a Kék Majom üzenetét.
A mai nap lehet nem lesz a legkellemesebb, de hosszútávon sokkal kifizetődőbb, mint homokba dugni a fejünket. Az Önálló Majom minősége ma arra kér, hogy engedjük el a görcsös ragaszkodásunkat nézeteinkhez, ne akarjunk mindent kontrollálni, sürgetni. Ha nem így teszünk, számíthatunk a Majom „Csakazértse!” reakciójára. A Csillag Hullámvarázs 13 napja a Rendre és Harmóniára tanít bennünket. Ahelyett, hogy csak vágyakozunk arra, hogy harmonikusak legyünk, vagy ideálisak legyenek a körülmények, váljunk mi magunk harmóniává és teremtsük meg magunknak az ideális körülményeket Ahogy azt már korábban is írtam, tartózkodjunk a dolgok, események túlbonyolításától, túlmagyarázásától és szűrjük meg a beáramló többlet információkat! A legjobb, amit tehetünk, hogy a saját „házunk táján” teszünk és tartunk rendet úgy elménkben, mint környezetünkben!

Mantra:
Meghatározok, hogy játsszak
Megszabva a káprázatot
Lepecsételem a mágia feldolgozását
A forma önálló tónusával
Engem a beteljesítés ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Készíts cselekvési tervet; határozd meg a korlátokat, teremtsd meg a siker lenyomatát.

Mudra:
Mosolyogj ártatlanul szívedre tett kezekkel; hüvelykujjaidat tedd a füleidhez, kalimpálj és integess ujjaiddal.

Meditáció: 
„Én vagyok a nevetésben kikristályosodó napfény.”

Megerősítés:
„Ártatlan, nyitott szívű, áttetsző, isteni gyermek vagyok.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.