KIN 234* Fehér Kozmikus Varázsló* 04.22

234-ix-13A Szél Hullámvarázst a Kozmikus Varázsló napjával zárjuk. A Kozmikus tónusú nap, a megbékélésé és lezárásé, ebben nyújt segítséget a Varázsló, mely a szív bölcsességére, valamint a szív és elme összhangjára hívja fel a figyelmünket. A nyitott, bizalommal teli szív, az észlelés kifinomult eszköze, mely átvezet egy új, reménnyel teli Hullámvarázsba. De ne szaladjunk ennyire előre.

A Varázsló mindig felhozza az irányítás és kontroll, manipuláció kérdés körét. Az elmúlt napok emelkedettségének fényében most vizsgáljuk meg újra, az elmúlt napok eseményeit. A mai vezetője a Fehér Tükör, mely segít felismernünk a minket befolyásoló környezetet, ugyanakkor arra is figyelmeztet, ha mi magunk próbálunk ily módon hatni a környezetünkre. A Tükör ma felfedi az illúziók mögötti valós okokat. Érdemes egy kisebb önvizsgálatot tartanunk, mi magunk, hogy állunk ezzel és mi a mozgató rugója mindennek. Fontos, hogy engedjük el önkritikus énünket, a cél nem önmagunk, vagy mások porba gyalázása/ostorozása, hanem sokkal inkább az, hogy felismerjük a működési dinamikákat környezetünkben. Tegyünk pontot a Szél hullámvarázs végére ezekkel a felismerésekkel, bocsássunk meg mind önmagunknak, mind környezetünknek és adjunk ennek hangot is.

Jelöljünk ki új irányokat, új célokat, azt hogy mit szeretnénk megvalósítani a következő 13 napban, hogy a holnap érkező Sas elhozhassa mindezt látomások, víziók formájában. Nyissuk meg szívünket a magasabb szinteknek, hogy összhangba kerülhessenek gondolataink és érzelmeink, majd ezt közvetítsük ki környezetünk felé.

Mantra:
Kitartok, hogy varázsoljak
Túlhaladva a fogékonyságot
Lepecsételem az időtlenség kimenetét
A jelenlét kozmikus tónusával
Engem a végtelenség ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Ünnepelj; kapcsolódj össze a Forrással; ünnepeld a sikert és az életet!

Mudra:
Bal kézzel formálj kelyhet a szíved alatt, amíg a jobb kezedet erőteljesen kinyújtod egyenesen a fejed fölé, majd engedd le jobb kezedet a bal kézhez, hogy a szívnél egyesülve csatlakozzanak az isteni akarathoz.”

Meditáció:
„Varázslók álomkabátjából szőtt szellemvitorla, repíts engem a galaktikus tengeren. Áramolj a nap áramlataival; mindig szabad vagy!”

Megerősítés:
„Szívem megismerésével természetes módon csatlakozom az isteni akarathoz.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.