KIN 233* Vörös Kristályos Égenjáró* 04.21

233-ben-12„Világosság gyúl abban, aki más szemmel nézi a világot.”

Ma mind a Kristályos tónus letisztult felismerései, mind a felfedezési vágytól hajtott Égenjáró minősége ezt az újfajta látásmódot támogatja.

Az elmúlt napokban bepillantást nyerhettünk Önnön erőforrásainkba, rájöhettünk milyen egyszerű is a Szellemi útmutatáshoz kapcsolódni és még könnyebb követni inspirációnkat. A mai nap a felismeréseké. Nézzünk rá az elmúlt időszak nehézségeire és sikereinkre, tanuljunk hibáinkból, lássuk meg, hol volt az a törés, amikor elszakadhattunk Lelkünktől. Lássunk, ne csak nézzünk és felfedezzük fel Önmagunk számára azokat a válaszokat, melyeket a Szél hullámvarázs „fújt elénk”. Fontos hogy törekedjünk az egyensúlyunk megtartására! Biztosítsuk magunknak a teret és időt ahhoz, hogy összekapcsolódhassunk Szellemünkkel, megpihenjünk és energiával töltődhessünk fel, de ne rejtőzzünk el Remeteként, teljesítsük elkötelezettségünket a külvilág felé is!

Mantra:
Szentelek, hogy felderítsek
Egyetemessé téve az éberséget
Lepecsételem a tér kimenetét
Az együttműködés kristályos tónusával
Engem az életerő ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Fedezd fel, oszd meg és fejezd ki a tudást/bölcsességet nyitottan és szeretettel.

Mudra:
Karjaidat tartsd oldalt a törzsed mellett kissé felfelé emelve; emeld fel karjaidat fejed fölé, a tenyerek legyenek egymástól néhány centi távolságra, így formálod meg a pilléreket; ezután a fejtől a szívig mozgasd fel és le a karokat, mintha egy energiaoszlop képződne benned és belőled.

Meditáció:
„Zúgó harang vagyok. Ha egyszer megkongattak, nem hallgathatok. Ragyogja be a szeretet fénye, ami én magam vagyok, mindazoknak az életét, akiket megérintek, és tartson örökké a javak betakarítása.”

Megerősítés:
„A láthatatlan templom pillére vagyok, mely a mennyországot hozza le a Földre.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.