KIN 227* Kék Ritmikus Kéz* 04.15

227-manik-6A Ritmikus Kéz minőségével ma kezdetét veszi az aktív cselekvés. Elérkezett az ideje, hogy mindaz, amit eddig elménkben terveztünk, elkezdjen formát ölteni. Ehhez tökéletes napot biztosít ma a Kék Ritmikus Kéz minősége! Ritmikus tónus a hullámvarázs során mindig egyensúlyt teremt a tervek és a tettek között, a Kéz pedig cselekvő és gyógyító energiáival támogatja mindezt.

A Szél Hullámban hogy összekapcsolódhassunk Szellemi vezetőnkkel, elkezdtük a lelki rendrakást. Mindez a Kék Ritmikus Kézzel párosulva, a mai nap hathatós segítséget nyújt, az elmúlt napok során felszaggatott, megbolygatott érzelmi sebeire. Ha jól figyelünk keletkezésük okaira is fény derült. Lassan jó lenne mindezzel megbékélnünk. Ahogy a Szél Hullámvarázsban már lassan hozzászokhattunk, elménk, kommunikációnk csapongó. Öröm az ürömben, hogy ez szinte mindenkire igaz. A különbség csupán annyi, hogy ki mit hoz ki ebből. Hogy könnyebben megtalálhassuk a hangot környezetünkkel érdemes ma a Kéz kreatív és alkotó energiáit is kihasználni. Alkossunk, rajzoljunk, írjunk., vagy csak legyünk kreatívok a Húsvéti előkészületekkel! Amennyire csak tudunk ma mindennel készüljünk elő, zárjuk le az előző napokban félbehagyott, elódázott feladatainkat.  Használjuk az így felszabadult energiáinkat arra, hogy alkossunk valamit fejlődésünk érdekében. A Szél hullámvarázsban megjelenő Kéz minőségének segítségével ugyanis, ma csatornává válhatunk és az alkotáson keresztül kapott információval gyógyulhatunk. Ez a módszer a segíthet, például ha egy-egy elakadás, gyász, öröm feldolgozásában. Egyszerűen csak rajzoljuk/fessük/gyurmázzuk ki magunkból. Nem kell, hogy szép legyen, a lényeg, hogy addig csináljuk, amíg azt nem érezzük, hogy megdolgoztuk e témát. Csak rajzoljunk, színezzünk önfeledten erre az érzésre, szituációra koncentrálva. Utána összetéphetjük, elégethetjük, vagy csak egyszerűen kidobhatjuk az alkotásunkat, de ne tartsuk meg!

Kevésbé kreatív, vagy művészi megoldás, de éppoly hasznos, ha környezetünket rakjuk rendbe: lomtalanítsunk, takarítsunk, kertészkedjünk. Ez nem csupán csinosítja környezetünket, de közben rendezi gondolatainkat is, mely a Szél hullámvarázsban kifejezetten hasznos.

Mantra:
Szervezek a tudás érdekében,
Kiegyenlítve a gyógyítást.
Lepecsételem a beteljesülés tárházát,
Az egyenlőség ritmikus tónusával.
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    Szervezd az erőforrásokat és az életedet hatásosan és eredményesen.

Mudra:
kezek a fej mindkét oldalán fülmagasságban előremutatnak, mindkét alkar függőleges, a hüvelykujjak a mutatóujjakkal együtt O-t formálnak.
A kézmozdulatokat itt nézheted meg: https://youtu.be/vl-oUUiZJ-c

Meditáció:
„Más dimenziók finoman lefátyolozott küszöbe vagyok.”

Megerősítés:
„Beteljesítem. Véghezviszem. Megnyílok. Eggyé válok a fénnyel.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.