KIN 226* Fehér Felhangos Világáthidaló* 04.14

226-cimi-5A Szél Hullámvarázsban megjelenő Világáthidaló napján, megcsap bennünket a „változás szele”, elhozva számunkra az alázat és a megbocsátás képességét. A tegnapi pezsgő energiákból, mára is jut még egy kicsit, végre kilépünk a tervezési fázisból és lendületet vehetünk.

A Szél hullámvarázsban fontos feladatunk megerősíteni kapcsolatunkat a Szellemi vezettetéssel, melyhez az egyik legfontosabb lépcső, hogy elengedjünk minden olyan dolgot, ami röghöz köt, mely úgy véljük a „helyes rend”. Ne akarjunk ma irányítani, bízzuk ezeket a Szellemi vezetőnkre. Nagyon fontos a megbocsátás és az alázat gyakorlása! Tudatosítsuk magunkban, hogy a fejlődésünkkel az is jár, hogy korábbi, már kinőtt énrészeinket, -sőt néha a régi elavult hitrendszerünket is-, időről időre felül kell vizsgáljuk és ha elérkezett az idő, hátra kell hagynunk. A mai is egy ilyen felülvizsgálós nap. Szem előtt tartva célkitűzésünket, ma vegyük számba az elmúlt napok eseményeit, lássuk meg milyen új nézőponttal, képességgel, eszközzel rendelkezünk, és mi az, ami esetlegesen hátráltat mindezek elérésében. Engedjük el az újtól való félelmeinket és fogadjuk nyitott szívvel ezt az elmúlást. Adjuk át magunkat a Világáthidaló energiáinak: köszönjük meg hogy részesei voltak életünknek (akár jó, akár rossz érzés is volt) és búcsúzzunk el tőlük őszinte szeretettel. Engedjük, had menjenek. Ne feledjük, minél erősebben harcolunk valami ellen, azok annál erősebben és nagyobb mértékben lesznek jelen az életünkben. Majd ezek után térjünk vissza az elmúlt napok ajándékaira, az új nézőpontokra, felfedezett eszközeinkre és merítsünk belőle erőt a további úthoz.

Mantra:
Megerősítek, hogy kiegyenlítsek,
Irányítva az alkalmat.
Lepecsételem a halál tárházát,
A kisugárzás felhangos tónusával.
Engem a szellem ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    Gyűjts össze belső és külső erőforrásokat, hogy megerősítsd magadat és másokat.

Mudra: 
Tartsd a kezeket együtt a jobb arccsont alatt, mintha aludnál rajtuk; ezután keresztezd karjaidat a mellkasodon, mialatt meghajolsz; végezetül emeld fel a fejed a szemed előtt keresztezett karokkal.

Meditáció:
„Én vagyok a fűtőanyag, a takarmány minden akadály elpusztításához, és az újjáépítéshez Istenben.”

Megerősítés:
„Elengedem. Hagyom, hogy menjen. Átadom magam. Megbocsátok.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.