KIN 205* Vörös Planetáris Kígyó* 03.24

205-chicchan-10A Planetáris tónusú nap miatt ma újra előkerül, felerősödik a Harcos hullámvarázs témája, amit tovább tüzel a Vörös Kígyó energiája. Amit az első napon elindítunk, az a 10. napon érik be, így a mai nap a finomításoké. Idézzük fel célkitűzésünket, az első nap eseményeit, és lássuk meg, hogy az elmúlt napok mivé alakították át. A Kígyó ma az életerőt, az életigenlést csempészi a mai napba. Arra kér, hogy figyeljünk a gyomorból (zsigereinkből) érkező megérzéseinkre, mert többnyire ez vezet el a helyes úthoz, döntéshez.

Az elmúlt 9 napban, a Harcos energiái segítségével új hitrendszerünkből és új, átalakult énünkből felépítettünk egy stabil belső alapot, egy belső erőközpontot, melyre bármikor bizton számíthatunk. Megtanultunk összekapcsolódni belső Szellemi énünkkel, összehangoltuk elménk és szívünk útját, így megerősítettük belső vezettetésünket, tisztábban hallgathatunk a Belső hangunkra. A Kígyó ma kreatív energiáival tovább erősíti mindezt azáltal, hogy felhívja figyelmünket az Élet szépségeire, arra, hogy az Életet ne leéljük, hanem tartalommal feltöltve és teljességében MEGÉLjük.

A mai nap energiáit felerősíthetjük, ha ma spontaneitást csempészünk a mindennapok rutinjába, ha picit ki merünk törni a kereteinkből. Rázzuk fel picit életerönket, tisztítsuk meg csakráinkat a blokkoktól. Kapcsolódjunk össze testünkkel, ösztöneinkkel és hallgassunk belső intuícióinkra akkor is, ha elsőnek épp őrültségnek hangzik. Merjünk változtatni, kilépni komfort zónánkból.

Mantra:
Tökéletesítek, hogy túléljek
Előállítva az ösztönt
Lepecsételem az életerő tárházát
A megnyilvánulás planetáris tónusával
Engem a tér ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Teljesítsd be és manifesztáld tökéletesen, igazsággal és hálával.

Mudra: 
A tenyerek a hasnál összeérnek, majd a karok kígyószerű mozgással egymásba fonódnak a csakrákon keresztül a fej tetejéig, itt a tenyerek újból összetapadnak.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a szent tűz kovaköve és gyújtósa.

Megerősítés: 
Örömmel kapcsolódok rá a testemben rejtező bölcsességre és tapasztalom meg életerejét.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.