KIN 204* Sárga Szoláris Mag* 03.23

204-kan-9Ezen a napsütötte Tavaszi napon a Szoláris Mag napjára ébredtünk. Hasonlóan a szezonhoz a Szoláris Mag napja is egyfajta átmenetet képvisel; már nem tél, de még nem is igazán tavasz (a hajnali mínuszok miatt) a régi énünk már kezd szoros lenni, az új még „lötyög”, addig még van felfedezni való út. Elérkezett a felelősségvállalás ideje, tegyük le mindazt, ami már nem szolgálja fejlődésünket, hogy a felszabadult energiánkat befektethessük valami újba.

A Harcos Hullámvarázsban megjelenő Sárga Mag ma arra figyelmeztet, hogy életünkért, álmaink megvalósulásáért egyes egyedül mi tartozunk felelősséggel! Ez azzal jár, hogy bizony hátra kell hagyjuk régi már jól megszokott énünket, megszokott és kényelmessé vált „bepunnyadt” szituációkat azért, hogy elérhessük célunkat. Ne engedjünk a biztonság illúziójának! Lépjünk be az így feltáruló lehetőségek világába! Ne essünk bele elménk csapdájába és ne is várjunk a tökéletes alkalomra, mert nincs olyan! Csak az itt és most van! Ez a Hullámvarázs, a Harcos bátorsága és intelligenciája erejével, segít felismernünk és elérnünk Szívünk Igaz vágyát. Rávezet arra, hogy a rendelkezésünkre álló eszközökkel, hogyan tudjuk ezt minél hatékonyabban elérni, megfejlődni. Csakis rajtunk múlik, hogy mihez kezdünk ezekkel a lehetőségekkel? Nekilendülünk és meglovagoljuk ezeket hullámokat, vagy hagyjuk elülni? Használjuk ki a Harcos adta bátorságot és merjünk nagyot álmodni! Tervezzük meg további lépéseinket, ne hezitáljunk, vágjunk bele az utolsó hajrába! Zárjuk le a múlt fejezetét, hogy az így felszabadult energiáinkkal egy újat alkothassunk.

Mantra:
Lüktetek, hogy célozzak
Megvalósítva az öntudatot
Lepecsételem a kivirágzás bevitelét
A szándék szoláris tónusával
Engem az egyetemes tűz ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Cselekedj szenvedélyesen, lelkesen és sürgősen.

Mudra: 
A tenyereket egymásra téve virágkelyhet formálsz a napfonatnál, a hasi idegközpontnál, mintha egy magot tartanál benne, majd kinyitott tenyérrel felajánlod a magot az életednek.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a bodhi-mandala, a megmutatkozó maglehetőség.

Megerősítés: 
Én vagyok a termékeny táptalaj és a lehetőség öncsírázó magja.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.